Έφυγε ο Κωστής για δεύτερη φορά από το MasterChef – Τι έκανε την ατμόσφαιρα να ηλεκτριστεί ανάμεσα στους παίκτες

11:50 14/3/2021 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (13/3), οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τρεις. Ωστόσο ύστερα από ένα πολύ απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, έφυγε ο Κωστής για δεύτερη φορά από το MasteChef. Η κάρτα ασυλίας κατάφερε να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες για ακόμα μία φορά.

Έφυγε ο Κωστής για δεύτερη φορά από το MasterChef – Το πιάτο αντιγραφής

Η κόκκινη ομάδα μετά την ήττα της στην ομαδική διαδικασία κλήθηκε να αποφασίσει τους παίκτες προς αποχώρηση, οι οποίοι ήταν ο Κωστής Αλεξάκης, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και ο Αλέξανδρος

Συνοδινός. Οι τρεις τους κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο του γνωστού σεφ Θάνου Φέσκου, το οποίο ήταν χοιρινό με πατάτες και χωριάτικη.

Οι κριτές και ο καλεσμένος όταν τελείωσε η δοκιμασία δοκίμασαν τα πιάτα και βαθμολόγησαν τους παίκτες. Ο Κωστής Αλεξάκης ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος, ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το γνωστό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής.

Η αποχώρηση του Κωστή έκανε τον Παύλο να θελήσει να πει κάποια λόγια on camera. Πιο συγκεκριμένα:

Η αντιμετώπιση του Κωστή με το που γύρισε στο σπίτι ήταν πολύ έντονη και χωρίς χώρο διαπραγμάτευσης ή συζήτησης ή οτιδήποτε, πράγμα που εμένα με χτυπάει σε ένα νεύρο πολύ προσωπικό, γιατί αυτή την αντιμετώπιση έχουν πολλοί άνθρωποι κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς. Εγώ όχι τόσο πες, γιατί εντάξει εμένα μπορεί να μην με καταλάβεις άμα με δεις στον δρόμο. Υπάρχουν άλλα άτομα, όπως τα τρανς άτομα (σ.σ.Transgender/ διαφυλικά ή διεμφυλικά), που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, που έχουν μία πολύ επιθετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, την οποία την αναγνωρίζω και τη λαμβάνω κι εγώ γιατί ζω μέσα σε αυτή την κοινότητα. Είναι πάρα πολύ άδικη, γιατί δε δίνει καθόλου στον άλλον τον χώρο να σου πει την πλευρά του, γιατί είπε, τι είπε. Whatever

Η κάρτα ασυλίας κατάφερε να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα

Η Μαρία με τη Λία κόντεψαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί λόγω της κάρτας ασυλίας. Η Μαρία ρωτήθηκε από τον Σωτήρη Κοντιζά αν θα ήθελε να «σώσει» με αυτή κάποιον από τους τρεις προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση. Εκείνη με τη σειρά της απάντησε πως δεν επιθυμεί να τη χρησιμοποιήσει κάτι που εξόργισε τη Λία. Η Λία είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι είχε ζητήσει στη Μαρία να δώσει την κάρτα και να κατέβει η ίδια να μαγειρέψει, καθώς θα ήταν η αμέσως επόμενη προτεινόμενη για αποχώρηση αν «σωζόταν» κάποιος από τους τρεις υποψηφίους. Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:

Εγώ ζήτησα από τη Μαρία να κάνει χρήση της κάρτας και να κατέβω κάτω. Μου λέει ‘’θες να φύγεις;’’ Και λέω ‘’όχι, γιατί να φύγω; Θέλω να κατέβω κάτω, να μαγειρέψω και να γυρίσω σπίτι’’. Κάνω πολλή υπομονή γιατί έχω αποθέματα αλλά κάποια στιγμή θα κάνω κι εγώ το μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος. Πραγματικά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Έφυγε ο Κωστής για δεύτερη φορά από το MasterChef – Τι έκανε την ατμόσφαιρα να ηλεκτριστεί ανάμεσα στους παίκτες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα