Το προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείς καθημερινά όταν βγαίνεις έξω!

17:33 9/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο καιρός είναι καλός κι εσύ βγαίνεις όλο και πιο συχνά έξω. Όμως, ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για όταν έχει ήλιο; Το εφαρμόζεις καθημερινά στο δέρμα σου; 

Όταν βγαίνεις έξω θες σίγουρα να είσαι περιποιημένη και εντυπωσιακή. Βάφεσαι, χτενίζεσαι, ντύνεσαι ωραία, αλλά κάτι ξεχνάς. Τι μέρες αυτές που ο ήλιος είναι ιδιαίτερα ζεστός και ο καιρός είναι μονίμως καλός, χρειάζεσαι ένα ακόμα

προϊόν για όταν έχει ήλιο και βγαίνεις έξω.

Αυτό το προϊόν δεν είναι άλλο από το αντηλιακό σου. Αυτό που θα σε προστατεύσει από την ακτινοβολία του ήλιου και θα κρατήσει το δέρμα σου υγιές. Φυσικά και είναι απαραίτητο να το εφαρμόζεις σε όλα τα σημεία που σε βλέπει ο ήλιος, δίνοντας έμφαση στο πρόσωπο, το στέρνο, τα χέρια -από τη στιγμή που δεν φοράς μακρυμάνικο- και το σβέρκο, αν έχεις τα μαλλιά σου κοντά ή πιασμένα ψηλά.

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το αντηλιακό προσώπου, ενώ θες να βαφτείς;

Freepik

Στα υπόλοιπα μέρη του σώματος δεν έχεις πρόβλημα, όμως τι μπορείς να κάνεις με το πρόσωπο που θέλει ξεχωριστή φροντίδα; Από τη μία θες να βαφτείς και να δείχνεις όμορφη, αλλά από την άλλη οφείλεις να βάλεις και το αντηλιακό σου με υψηλό δείκτη προστασίας για το πρόσωπο, ώστε να προστατευτείς σωστά.

Η λύση είναι μία! Αντηλιακό με χρώμα. Για σένα, λοιπόν, που θες και να κυκλοφορείς κάτω από τον ζεστό ήλιο και να είσαι βαμμένη, η καλύτερη επιλογή είναι η αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Το αντηλιακό με χρώμα είναι το ιδανικό προϊόν για όταν έχει ήλιο και θες να είσαι συγχρόνως και μακιγιαρισμένη. Σε προστατεύει από τον ήλιο, ενώ συγχρόνως δείχνεις λαμπερή.

Ποια είναι η καλύτερη αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα για σένα;

Φυσικά αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου κι είναι κοντά στο φυσικό χρώμα του δέρματός σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Γιατί πάντα (κακώς) ξεχνάμε να βάλουμε αντηλιακό σε αυτό το σημείο;

Photo: Pexels

Το άρθρο Το προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείς καθημερινά όταν βγαίνεις έξω! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα