Ο «κρυφός παράδεισος» της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε καλεί για μια βουτιά! (Video)

14:51 9/5/2020 - Πηγή: iPop

Τι έκανε η Αλίκη στο Θεολόγο; Ποια είναι αυτή η παραλία-μύθος της Άλικης Βουγιουκλάκη που πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξή της; 

Η ομάδα των Up Stories βρήκε την παραλία αυτή και τη συσχέτιση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μας τη δείχνει χάρη στα υπέροχα drones που διαθέτει. Τα πλάνα είναι υπέροχα και σε κάνουν να θες να βουτήξεις κατευθείαν στα καταγάλανα νερά.

Όμως, τι αναφέρει η ομάδα των Up Stories για την Αλίκη στο Θεολόγο και την υπέροχη αυτή παραλία;

Οι ανοργάνωτες παραλίες της Αττικής σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις

με μια δροσερή βουτιά! 

Ο Θεολόγος φημίζεται για της υπέροχες γραφικές μικρές του παραλίες που κυριολεκτικά τα πεύκα έχουν τις ρίζες τους μέσα στην θάλασσα. Στο γραφικό λιμανάκι που βρίσκεται εκεί θα απολαύσεις τον καφέ σου και θα δοκιμάσεις υπέροχες γεύσεις στα γραφικά ταβερνάκια.

Ωστόσο, ο Θεολόγος έγινε γνωστός και κέντρο του ενδιαφέροντος από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα, ήταν αυτή που τον έβαλε για τα καλά στον τουριστικό χάρτη, αφού η ίδια και οι καλεσμένοι της ταξίδεψαν μέσα από της φωτογραφίες τους τις ομορφιές του σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Άλλωστε, για πολλούς η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες σταρ διαχρονικά. Για πολλά χρόνια οι κάμερες την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα. Γι’ αυτό το λόγο και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ανακαλύψει και δημιουργήσει τον δικό της “κρυφό παράδεισο” στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Από το σπίτι που είχε εκεί πέρασε η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. Βλάσης Μπονάτσος, Λάκης Λαζόπουλος, Ζωή Λάσκαρη, Σμαρούλα Γιούλη και πολλοί ακόμα είχαν επισκεφτεί εκεί την Αλίκη στο Θεολόγο και πέρασαν μαζί της αξέχαστες στιγμές. Ακριβώς κάτω από το σπίτι της βρίσκεται και αυτή η μαγευτική παραλία με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Η Αλίκη λάτρευε αυτή την παραλία και πολλές φορές σε αυτή αναζητούσε στιγμές γαλήνης και ησυχίας. Άλλωστε, δεν είναι και λίγες οι φορές που είχε ποζάρει εκεί για μια φωτογραφία.

Τα πλάνα είναι υπέροχα, η παραλία μαγευτική και σε κάνει σίγουρα να θες να βουτήξεις. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η πιο ερωτική παραλία της Αττικής σ’ ένα μοναδικό video!

Το άρθρο Ο «κρυφός παράδεισος» της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε καλεί για μια βουτιά! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα