Το πιο φθηνό μπουφάν απ’ τα H & M είναι και το πιο stylish!

17:59 17/10/2019 - Πηγή: iPop

Αν ψάχνεις κι εσύ μπουφάν για τις κρύες μέρες που έρχονται (γιατί κάποια στιγμή θα χαλάσει ο καιρός), τότε άνοιξες το σωστό άρθρο. Βρήκαμε το πιο φθηνό μπουφάν απ’ τα H & M, το οποίο είναι και η τελευταία λέξη της μόδας.

Το μπουφάν απ’ τα H & M είναι stylish και μπορείς να πετύχεις διάφορους συνδυασμούς.

Συγκεκριμένα, είναι υφασμάτινο γεμάτο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Πρόκειται για ένα oversized, puffy ή αλλιώς.. φουσκωτό μπουφάν με κουκούλα, μακρύ μανίκι και τσέπες! Τα φουσκωτά μπουφάν τα είδαμε παντού πέρυσι και θα τα δούμε και φέτος.

Εκτός του ότι είναι φτιαγμένο

από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, είναι πολύ ζεστό για τις κρύες μέρες και νύχτες του Χειμώνα. Το συγκεκριμένο μπουφάν απ’ τα H & M βγαίνει σε τρία χρώματα: σκούρο μπεζ, μαύρο και χακί. Κι εμείς έχουμε μια προτίμηση στα δύο τελευταία χρώματα.

Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι έχει χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα, κοστίζει 50 ευρώ και είναι μια φυσιολογική τιμή για ένα μπουφάν κι ένα τόσο ζεστό μπουφάν.

Τα 5 παντελόνια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου!

Πώς, όμως, μπορείς να συνδυάσεις αυτό το μπουφάν απ’ τα H & M;

Μπορείς να το συνδυάσεις με ό,τι αγαπάς! Μπορείς να συνδυάσεις το φουσκωτό μπουφάν με μια απλή φόρμα και ένα φούτερ για το πιο αθλητικό στιλ.

Αν απ’ την άλλη, θέλεις να το κάνεις λίγο πιο girly, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με μια midi φούστα, τα sneakers σου και μια μπλούζα. Αυτό το στιλ είναι ιδανικό και για τη δουλειά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο dress code.

View this post on Instagram

"I believe in you". Words that water flowers❤! . . . . . #fashion #fashionblogger #fashionista #fashionable #fashionaddict #ootd #outfits #classy #class #badass #classyoutfit #fashionkilla #art #photography #top #style #styleicons #girl #love #baby #puffedjacket

A post shared by #FASHIONISTA (@ig__ootd) on Sep 3, 2019 at 8:18am PDT

Γενικά είναι στη μόδα το να συνδυάζεις τη midi φούστα με πιο αθλητικό look και δεν είναι δα και τόσο extreme (θυμάσαι που κάποτε ήταν της μόδας η φόρμα με το τακούνι;;; αυτό ήταν extreme).

View this post on Instagram

Seguimos por el norte; hoy con un poco de lluvia ☔️✨ Habrá que empezar a sacar del armario las PUFFER JACKETS, o al menos airearlas, el frío se acerca y en #totalblack #vasaestarguapa Buen Domingo babús‼️

A post shared by Babú Magazine (@babu_mag) on Oct 1, 2017 at 1:38am PDT

Το μπουφάν αυτό σίγουρα είναι το ιδανικό για τον Χειμώνα και το σημαντικό είναι πως είναι μια αγορά που θα «βγάλει» τα χρήματά της. Κάνε οικονομίες και μάζεψε 50 ευρώ! Αξίζει αυτή η μίνι επένδυση και θα την ευχαριστιέσαι καθημερινά.

Καλοφόρετο!

Δες και αυτό:

H Kaia Gerber μας δείχνει πώς φοριέται το κοτλέ σακάκι το βράδυ!

Photo: unsplash/Fezbot2000

Το άρθρο Το πιο φθηνό μπουφάν απ’ τα H & M είναι και το πιο stylish! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα