Διαγωνιζόμενη του GNTM πήρε μέρος στα Καλλιστεία 2019 και κέρδισε!

12:54 17/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα Καλλιστεία 2019 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Θέατρο Alhambra και πολλά είδαν τα ματάκια μας. Η Σταρ Ελλάς, η διαγωνιζόμενη του GNTM πήρε μέρος και κέρδισε τίτλο!

Τα Καλλιστεία 2019 πραγματοποιήθηκαν και λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Κορινθίου. Όλα κύλησαν ομαλά εκτός από μερικά ευτράπελα

και τα στέμματα δόθηκαν!

Ποια είναι η Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία 2019;

Σταρ Ελλάς αναδείχτηκε η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα από τα Τρίκαλα, η οποία παρέλαβε το στέμμα συγκινημένη και χαρούμενη!

Κατά τις πρώτες της δηλώσεις, η 20χρονη Σταρ Ελλάς εξέφρασε την ικανοποίησή της και τη χαρά της για το αποτέλεσμα, ενώ προσπαθούσε να το συνειδητοποιήσει!

Είχα άγχος αλλά από μικρή έλεγα στη μητέρα μου πως κάποια στιγμή θα γίνω Σταρ Ελλάς. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως είμαι Σταρ Ελλάς. Θεωρώ πως η Σταρ Ελλάς πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Και νομίζω πως με τη δική μου απάντηση τους κέρδισα όλους. Πήρα δύο παγκόσμιους τίτλους στην Κορέα. Είμαι Ελληνίδα. Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Ολλανδία και τώρα επιστρέφω στην Ελλάδα μόνιμα

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στη μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων. Τη θέση της Miss Hellas 2019 κατέκτησε η Έρρικα Κολανη.

Keywords
Τυχαία Θέματα