Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή και η απολογία της Ναταλίας

19:47 15/12/2019 - Πηγή: iPop

Ποιο είναι το παράπονο της Δέσποινας Βανδή; Τι θέλησε άραγε η γνωστή τραγουδίστρια να διορθωθεί από τη Ναταλία Γερμανού; 

Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή είναι ένα κι αφορά την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται». Κάτι, λοιπόν, έγινε σε προηγούμενη εκπομπή της Ναταλίας, που ενόχλησε τη γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του φετινού X Factor.

Ποιο είναι το παράπονο της Δέσποινας Βανδή;

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα

της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha: «Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα που άφησες να εννοηθεί αλλά δεν το κατάλαβε κανείς, ότι όταν είχε μια απορία η συνεργάτιδά σου για το προφίλ μου, εγώ στενοχωρήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι αφήσατε ένα υπονοούμενο για τον Περικλή που είναι και δικός μου σκηνοθέτης στο X Factor και σε προκαλώ να πεις τι σας είπε στα αυτιά γιατί δεν ήταν για μένα ήταν για εσάς».

Και τι εννοούσε μ’ αυτό η Δέσποινα Βανδή; Την απάντησε έδωσε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού μαζί με τη συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη, αφού εξήγησαν στο τηλεοπτικό κοινό τι συνέβη σε προηγούμενη εκπομπή, αναφέροντας ότι είχαν απορία για ποιο λόγο βλέπουμε στο X Factor την Δέσποινα Βανδή μόνο από τη μία μόνο πλευρά, με το αριστερό, δηλαδή, προφίλ.

Η παρουσιάστρια είπε «Σπάστηκε λίγο, κι εγώ μπορεί να σπαζόμουνα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουμε τηλεόραση όταν πάμε καλεσμένοι μας ρωτάει ο σκηνοθέτης από πού θέλουμε να κάτσουμε κι εγώ το λέω. Εκείνη την ώρα που ειπώθηκε αυτό, για το προφίλ που επιλέγει η Δέσποινα, ο Περικλής Ασπρούλιας, σκηνοθέτης του X Factor και του «Καλύτερα δεν γίνεται», είπε κάτι εντελώς χιουμοριστικά ότι ‘για τον ίδιο λόγο που η Ναταλία κοιτάει πάντα δεξιά για να βλέπει τα 4 καλόπαιδα που έχει μπροστά της’. Δεν είπε τίποτα για τη Δέσποινα. Ήταν λάθος να υπονοήσω κάτι για τη Δέσποινα».

Δες ακόμα:

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλιά της που πρέπει να διαβάσεις!

Το άρθρο Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή και η απολογία της Ναταλίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα