Τι κάνει η Πόπη Τσαπανίδου με τα κορίτσια του GNTM;

16:58 15/12/2019 - Πηγή: iPop

Η Πόπη Τσαπανίδου και τα κορίτσια του GNTM βρέθηκαν μαζί στο ίδιο μέρος και πέρασαν ένα όμορφο μήνυμα. Για ποιο λόγο ήταν μαζί; 

Φυσικά και δεν ήταν σύμπτωση που ήταν μαζί στον ίδιο χώρο η Πόπη Τσαπανίδου και τα κορίτσια του GNTM την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, όμως η Πόπη είχε μια καλύτερη ιδέα για την Κυριακή. Ποια είναι αυτή; Φυσικά και το να δώσει χαρά και πάρα πολλά παιδικές ψυχούλες.

Τι ακριβώς έκανε η Πόπη;

Ένα φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο event διοργανώθηκε την Κυριακή

αυτή στο κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και άλλα 14 Ιδρύματα της Αττικής. Όλοι είναι εκεί για να δώσουν μια μεγάλη αγκαλιά σε όλα αυτά τα παιδιά, αλλά και φυσικά στήριξη, ελπίδα και αγάπη με την παρουσία τους εκεί.

Ποια θα είναι η νικήτρια του GNTM 2;

Το πιο σημαντικό μήνυμα περνάνε στον κόσμο η Πόπη Τσαπανίδου και τα κορίτσια του GNTM που βρέθηκαν εκεί, καθώς και πολλοί άλλοι που στηρίζουν την προσφορά του Σωματείου «Ελπίδα». Από την εκδήλωση, λοιπόν, δεν έλειπαν και οι διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model Σπυρούλα Κάιζερ και Ίλντα Κρόνι, που ήταν εκεί για να δώσουν μια μεγάλη αγκαλιά σ’ όλα αυτά τα παιδιά.

350 παιδάκια ήταν εκεί, στο κτήμα Ορίζοντες, και περίμεναν όλους όσους μπόρεσαν να τους προσφέρουν δώρα και πολλή αγάπη, όπως μας αποκάλυψε η ίδια η Τσαπανίδου από τα insta stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαζί με την Πόπη και τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model ήταν και η Έλλη Κοκκίνου, ο Mike και ο Γιώργος Λιβάνης και διασκέδασαν με πολλή ενέργεια και μουσική τα παιδιά. Καλεσμένοι ήταν και η
Αντελίνα Βαρθακούρη και ο παίκτης του Master Chef Χρήστος Μπάρκας.

Την όμορφη εκδήλωση συντόνισε η Πόπη Τσαπανίδου και ήταν πραγματικά υπέροχη.

Αν θες κι εσύ να δώσεις λίγη αγάπη στα παιδιά πληροφορήσου για τις εκδηλώσεις του σωματείου «Ελπίδα» και τσέκαρε τα events που παρευρίσκεται η Πόπη!

Διάβασε ακόμα τι έκαναν Πόπη Τσαπανίδου, Τζένη Μπαλατσινού, Σία Κοσιώνη και Χριστίνα Μπόμπα στο ίδιο τραπέζι:

Τι έκαναν Πόπη Τσαπανίδου, Τζένη Μπαλατσινού, Σία Κοσιώνη και Χριστίνα Μπόμπα στο ίδιο τραπέζι;

Το άρθρο Τι κάνει η Πόπη Τσαπανίδου με τα κορίτσια του GNTM; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα