Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο μπάσκετ κατέκτησε η Εθνική Κωφών Γυναικών!

19:45 6/7/2019 - Πηγή: iPop

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Εθνική Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ, η οποία κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πολωνία με 51-42 απέναντι στη Λιθουανία, αλλά και να διατηρήσει τον τίτλο που κατέχει τα τελευταία τρία χρόνια!

Τον τρίτο της σερί τίτλο πανηγύρισε η Εθνική Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, την Λιθουανία, την οποία και κατάφεραν να κερδίσουν με 51-42 στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πολωνία.

Αναφορικά με τον αγώνα, τα κορίτσια

της Αθηνάς Ζέρβα μπορεί να μην ξεκίνησαν τόσο δυναμικά όσο θα ήθελαν, σταδιακά όμως κατάφεραν να ανεβάσουν ταχύτητες και να κυριαρχήσουν απ’ το δεύτερο 10λεπτο και μετά του αγώνα. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, τα κορίτσια είχαν χάσει με 62-48 απ’ την Εθνική Λιθουανίας.

Η Εθνική Κωφών Γυναικών τρία χρόνια πριν, είχε κερδίσει την πρώτη θέση στο Eurobasket της Θεσσαλονίκης, το 2017 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σαμψούντας, ενώ το 2019 συνεχίζοντας το σερί τους, αναδείχθηκε ξανά Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Αξίζουν σε όλες, αλλά και σε καθεμία ξεχωριστά, πολλά συγχαρητήρια!

Τα δεκάλεπτα: 9-9, 20-15, 34-25, 51-42.

H ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα: Χαϊνά 10, Σαρακατσάνη 3, Αγαγιώτου 5, Κοτσιρέα, Σπίνου 7, Μελίνη, Βεράνη 1, Βουδούρη, Κοτσιάφτη 10, Πατέρα 15.

Photo: sport24.gr

Το άρθρο Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο μπάσκετ κατέκτησε η Εθνική Κωφών Γυναικών! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα