Ο φόρος τιμής του οίκου Fendi στον Karl Lagerfeld στην «Αιώνια Πόλη» | Video

15:03 6/7/2019 - Πηγή: iPop

Κι ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ουκ ολίγα εντυπωσιακά shows κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής, η επίδειξη του οίκου Fendi προς τιμήν του Karl Lagerfeld, με φόντο το Κολοσσαίο ήταν αυτή που κατάφερε να ξεχωρίσει.

«Θέλαμε η επίδειξη να είναι όμορφη, αισιόδοξη και χαρούμενη», δήλωσε η Silvia Venturini Fendi μπροστά στους 600 καλεσμένους που παρακολουθούσαν με θαυμασμό και δέος τη νέα

συλλογή του οίκου για τον Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019.

Η πασαρέλα στήθηκε στην κορυφή του Παλατίνου λόφου (Palatine Hill), υπό το φως του φεγγαριού και φόντο το Κολοσσαίο. Αυτό το μέρος βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης, με τον ιταλικό οίκο να αποκαλεί τη συγκεκριμένη συλλογή ως «H Αυγή της Ρωμιοσύνης».

Η επίδειξη ήταν ο ύστατος φόρος τιμής στον Karl Lagerfeld, τον σπουδαίο σχεδιαστή που ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου για 54 ολόκληρα χρόνια. Ο Lagerfeld, πέθανε σε ηλικία 85 ετών, τον περασμένο Φεβρουάριο, τρεις μέρες αφότου ολοκλήρωσε με την Silvia Venturini Fendi την τελευταία του συλλογή για τον ιταλικό οίκο που τόσο αγάπησε.

Το παρών στο show έδωσαν μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ κατά τη διάρκεια της λαμπερής επίδειξης μόδας του Fendi, είδαμε τα μοντέλα να περπατάνε στην πασαρέλα με περούκες και κοντό καρέ, αλλά και αιθέρια μάξι φορέματα με πατρόν που θύμιζαν μωσαϊκά δάπεδα της Ιταλικής πόλης.

Photos: GETTY IMAGES

Το άρθρο Ο φόρος τιμής του οίκου Fendi στον Karl Lagerfeld στην «Αιώνια Πόλη» |Αιώνια Πόλη | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα