Πρώτο trailer της ταινίας Πινόκιο με τον αγαπημένο Roberto Benigni! (Video)

18:40 6/7/2019 - Πηγή: iPop

Το 2019 είναι μια χρονιά γεμάτη με υπέροχες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες, συμπεριλαμβανόμενης και της ιταλόφωνης live-action εκδοχής της ταινίας του Πινόκιο.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, το πρώτο trailer της ταινίας «Πινόκιο», της ταινίας που σκηνοθετεί ο Matteo Garrone και πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Τζεπέτο, του άνδρα που έφερε στη ζωή τον Πινόκιο, ο αγαπημένος ηθοποιός Roberto Begnini.

Στον ρόλο της ξύλινης μαριονέτας Πινόκιο

θα δούμε τον Federico Ielapi, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του καστ συμπληρώνουν οι Marine Vacth, Marcello Fonte και Gigi Proietti.

Απ’ την πρώτη κιόλας προβολή του trailer, η ταινία απέσπασε θετικές κριτικές, ενώ αυτή αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την πιο «μαγική» περίοδο του χρόνου. Συγκεκριμένα, η ταινία «Πινόκιο» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ιταλία, φέτος τα Χριστούγεννα, στις 25 Δεκεμβρίου του 2019.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ και πολυαγαπημένος Ιταλός ηθοποιός, Roberto Begnini, το 2002 είχε σκηνοθετήσει και υποδυθεί τον Πινόκιο, στη δική του live-action εκδοχή της ταινίας, η οποία ωστόσο είχε απογοητεύσει τους κριτικούς.

Ο Begnini είναι ένας απ’ τους σημαντικότερους Ιταλούς κωμικούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους, ενώ κέρδισε το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «La Vita è Bella».

Photo: REGINE DE LAZZARIS AKA GRETA COURTESY HANWAY

Το άρθρο Πρώτο trailer της ταινίας Πινόκιο με τον αγαπημένο Roberto Benigni! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα