Το μακιγιάζ σου “λιώνει” με τη ζέστη; Όσα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου το Καλοκαίρι για να επιβιώσεις

01:26 5/7/2021 - Πηγή: iPop

Η θερμοκρασία όλο και αυξάνεται και τα καλλυντικά δεν στέκονται στο πρόσωπό σου; Ξέρουμε τα beauty tips για τη ζέστη, αλλά και τι να έχεις στο νεσεσέρ το Καλοκαίρι, που πρέπει να θυμάσαι για να τα βγάλεις πέρα χωρίς να χαλάει το μακιγιάζ σου.

Τι πρέπει να έχεις πάντα μαζί το Καλοκαίρι

όταν κάνει ζέστη για να επιβιώσεις από τον καύσωνα; Δεν είναι εύκολο να παραμένει το μακιγιάζ σταθερό, στη θέση του όταν έξω έχει ζέστη, όμως αν χρησιμοποιείς τα παρακάτω, όχι μόνο το βάψιμό σου θα είναι πιο σταθερό, αλλά και εσύ θα δροσιστείς.

Τι πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ το Καλοκαίρι;

Face mist

Spray προσώπου ή face mist, μπορείς να το πεις όπως θες. Σε κάθε περίπτωση σου είναι απαραίτητο, ειδικά τώρα που έχει ζεστάνει ο καιρός για τα καλά. Ένα τέτοιο spray προσώπου μπορεί να σε δροσίσει και να σε τονώσει, χωρίς να σου χαλάσει το μακιγιάζ. Είναι ο τέλειος τρόπος για να πάρεις μια δόση δροσιάς, όταν δουλεύεις κι ο υδράργυρος αυξάνεται κι εσύ φυσικά δεν μπορείς να πας ούτε για μπάνιο στη θάλασσα.

Φτιάξε μόνη σου ένα δροσερό spray προσώπου για να είσαι πάντα ενυδατωμένη

Αντηλιακό με χρώμα

Πες επιτέλους όχι στο makeup, το οποίο μπορεί να αγαπάς πραγματικά πολύ τον Χειμώνα, όμως τώρα το Καλοκαίρι σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Προτίμησε ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα, ώστε να κυκλοφορείς άνετα κάτω από τον ζεστό ήλιο και να είσαι βαμμένη και περιποιημένη, προστατεύοντας συγχρόνως το δέρμα σου από τον ήλιο.

Αδιάβροχα καλλυντικά

Τα προϊόντα με αδιάβροχη σύνθεση θα σου εξασφαλίσουν ένα μακιγιάζ με μεγαλύτερη διάρκεια, ακόμα κι όταν ιδρώνεις. Θα σου “λύσουν” τα χέρια για μια ακόμα φορά!

Pexels

Ενυδατική μάσκα προσώπου

Ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιξη και αντιγήρανση συνδυάζονται άψογα σε μια ενυδατική μάσκα προσώπου που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ το Καλοκαίρι για να δροσίσει την επιδερμίδα σου όταν έξω έχει πολλή ζέστη.

Ρουζ σε κρεμώδη υφή

Το ρουζ σε σκόνη ενδέχεται να εμφανίσει διχρωμίες, εξαιτίας της εφίδρωσης, κάτι που σίγουρα δεν θέλεις. Γι’ αυτό το λόγο πιο αποτελεσματικό είναι το ρουζ σε κρεμώδη μορφή. Προσφέρει καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ έχει και μεγαλύτερη διάρκεια.

5 tips για μακιγιάζ που δεν «ιδρώνει» ούτε το Καλοκαίρι

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το μακιγιάζ σου “λιώνει” με τη ζέστη; Όσα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου το Καλοκαίρι για να επιβιώσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα