Strawberry Blonde: Η νέα τάση στα μαλλιά που έφερε η Gigi Hadid

16:46 4/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι τελευταίοι μήνες είναι γεμάτοι αλλαγές για το top model Gigi Hadid, όχι μόνο επειδή έγινε μανούλα από τον αγαπημένο της σύντροφο Zayn Malik, αλλά και γιατί έχει αρχίσει να πειραματίζεται και με την εξωτερική της εμφάνιση και δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι μας αρέσει αρκετά!

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik έκαναν τατουάζ και τα αφιέρωσαν στην κόρη τους

Gigi Hadid – Strawberry Blonde: Ποια είναι η νέα
τάση στα μαλλιά του μοντέλου;

Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να παίξει με το χρώμα των μαλλιών της όσο ποτέ άλλοτε. Από τα φυσικά ξανθά μαλλιά που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Gigi Hadid στην καριέρα της στο modeling, πέρασε στο καστανό και τώρα σε ένα ιδιαίτερο ginger blonde που κοκκινίζει με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο, ειδικά όταν το χτυπά ο ήλιος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Τη strawberry blonde απόχρωση που έχει επιλέξει για τα μαλλιά της την έχουμε ξαναδεί στη Sienna Miller και στη Blake Lively και δε θα μπορούσα να σου κρύψω πως πρόκειται για μια μοναδική αλλαγή που σε εμπνέει να πειραματιστείς κι εσύ με την εξωτερική σου εμφάνιση και να δόσεις μια πιο 90s νότα στο στυλ σου, ειδικά αν έψαχνες μια αφορμή, τόσο καιρό, για να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου. Ιδιαίτερα για τις ξανθές γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν μια πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά τους χωρίς, ωστόσο, να αποχωριστούν το ξανθό, αυτό το κοκκινωπό είναι η τέλεια μετάβαση για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι! Σε ευχαριστούμε Gigi Hadid!

H Gigi Hadid αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Εσύ τι περιμένεις; Ακόμα να γίνεις ένα strawberry blonde girl;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Strawberry Blonde: Η νέα τάση στα μαλλιά που έφερε η Gigi Hadid εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα