Η ρομαντική έξοδος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο πάρκο των “Simpsons”

13:26 4/7/2021 - Πηγή: iPop

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez πέρασαν την Παρασκευή τους μαζί με τα παιδιά τους στο Universal Studios του Hollywood, όπου έκαναν μια μεσημεριανή βόλτα στο Springfield, το θεματικό πάρκο και αξιοθέατο των “Simpsons”.

Τα δίδυμα της Jennifer Lopez,

Max και Emme, ετών 13 και ο γιος του Affleck με τη Jennifer Garner, Samuel, 9 ετών, μπορεί να είναι πολύ μικροί για να έχουν βιώσει το “The Simpsons” με τον ίδιο τρόπο όπως και οι γονείς τους, αλλά αυτό δε φάνηκε να επηρεάζει τη διασκέδασή τους καθόλου!

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους και η επανασύνδεση

H Jennifer Lopez, έκανε την εμφάνισή της με μια υπέροχη φαρδιά παντελόνα, συνδυάζοντας την με ένα απλό λευκό τοπάκι, αναδεικνύοντας μας για ακόμα μια φορά το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ η κόρη της Emme φαίνεται πως έχει υιοθετήσει ένα καινούριο στυλ με το νέο της μπλε μαλλί.

Jennifer Lopez και Ben Affleck επιβεβαιώνουν την επανασύνδεσή τους, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά

Σύμφωνα με έναν fan που βρέθηκε στο πάρκο των “Simpsons”, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez “έμοιαζαν σίγουρα πιο ερωτευμένοι από ποτέ”. Περπατούσαν δίπλα-δίπλα και κρατούσε το χέρι της. “Φαινόταν σαν να ήταν μόνο δύο άτομα που περπατούσαν, δεν τους πλησίασε κανένας”.

Η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα της Jennifer Lopez – Στη σκηνή με τη μητέρα της

Αν και το ζευγάρι δεν έχει ακόμη κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, έχουν ταξιδέψει σε αρκετά μέρη των ΗΠΑ, όχι μόνο στο Λος Άντζελες, όπου ζει ο Ben Affleck, αλλά και στο Μαϊάμι, όπου ζει η Jennifer Lopez και είχαν πάει ένα ρομαντικό ταξίδι σε ένα ιδιωτικό χιονοδρομικό κέντρο τον Μάιο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η ρομαντική έξοδος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο πάρκο των “Simpsons” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα