Το makeup που πάει σε όλες τις γυναίκες: Πώς να το πετύχεις

19:06 12/9/2019 - Πηγή: iPop

Πιστεύεις πως η κάθε γυναίκα πρέπει να βάφεται κάθε φορά διαφορετικά και δεν υπάρχει makeup look που να είναι κοινό για όλες… Και η αλήθεια είναι πως σου δίνουμε ένα δίκιο που το πιστεύεις αυτό, καθώς καθημερινά βομβαρδίζεσαι με άρθρα για το ποιο μακιγιάζ ταιριάζει σε γυναίκες με μεγάλα μάτια, μικρά χείλη, καστανά μαλλιά… Αλλά εμείς βρήκαμε πως υπάρχει ένα makeup που πάει σε όλες τις γυναίκες!

Για να πετύχεις το makeup που πάει σε όλες τις γυναίκες θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είναι στόχος να παραμορφώσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, αλλά να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία και να

φωτίσεις το πρόσωπό σου.

Το makeup που πάει σε όλες τις γυναίκεςPrimer

Ξεκινάς το makeup εφαρμόζοντας ένα φωτεινό primer για να «μαλακώσουν» τυχόν ατέλειες και να παραμείνει το μακιγιάζ φρέσκο καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Ενυδάτωση και ελαφρύ χρώμα

Μια απαλή ενυδατική με ελαφρύ χρώμα για να τονίσεις την επιδερμίδα σου και να καλύψεις τυχόν σημάδια είναι το επόμενο βήμα στο makeup σου. Ιδανικά, διάλεξε ένα προϊόν με δείκτη προστασίας ώστε να είσαι καλυμμένη τις ώρες που ο ήλιος μπορεί να σε βλάψει.

Χρώμα στα μάγουλα

Ένα ρουζ με κρεμώδη υφή είναι ό,τι πρέπει για να προσθέσεις λίγo χρώμα στα μάγουλα. Τα ρουζ σε κρεμώδη υφή δίνουν περισσότερη λάμψη από εκείνα που είναι σε μορφή σκόνης.

Μάτια

Ξεκινάμε εφαρμόζοντας το concealer και στη συνέχεια μια σκιά σε nude απόχρωση. Κι εδώ μπορούμε να προτιμήσουμε μια σκιά σε κρεμώδη υφή κι όχι σκόνη, για εντονότερο αποτέλεσμα που διαρκεί. Εννοείται, μετά τη σκιά σειρά έχει η μάσκαρα, όπου το αφήνουμε πάνω σου για το ποιο προϊόν θα διαλέξεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις.

Χείλη

Για ένα look που θα κρατήσεις όλη τη μέρα και θα σε κάνει να φαίνεσαι σε κάθε περίσταση κομψή, σου προτείνουμε να εφαρμόσεις στα χείλη σου ένα lip balm και στη συνέχεια ένα gloss που θα σε κάνει να φαίνεσαι δροσερή ενώ αργότερα μέσα στη μέρα μπορείς να το αντικαταστήσεις μ’ ένα ματ κραγιόν.

Έξτρα λάμψη

Για το τελείωμα, μπορείς να βάλεις έξτρα λάμψη στις κορυφές των ζυγωματικών σου, τη μύτη, το πηγούνι και την εσωτερική γωνία των ματιών σου μ’ ένα highlighter για να δώσεις περισσότερο φως σ’ αυτές τις περιοχές!

Δες ακόμα κι αυτά τα beauty tips:

Πώς να εφαρμόσεις σωστά makeup μέσα σε δύο λεπτά!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Το makeup που πάει σε όλες τις γυναίκες: Πώς να το πετύχεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα