«Βρέχει» τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ | H κλήρωση της Πέμπτης

14:08 12/9/2019 - Πηγή: iPop

ΝέοΤΖΟΚΕΡ | μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ καθώς στην αποψινή κλήρωση της Πέμπτης δίνει 4 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, ούτε ένα μήνα πριν, τυχερός παίκτης κέρδισε 6,78 εκατ. ευρώ!

Μετά το μεγάλο τζακ ποτ του Αυγούστου, ένα νέο σερί κληρώσεων χωρίς μεγάλο νικητή σημειώνεται στο ΤΖΟΚΕΡ. Το ποσό που θα μοιράσει η αποψινή κλήρωση σε έναν ή περισσότερους τυχερούς αναμένεται να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Λιγότερο από ένα μήνα

πριν, ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 6,78 εκατομμύρια ευρώ με ένα δελτίο που είχε συμπληρώσει στο tzoker.gr.

Νέο μεγάλο τακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ σήμερα και πού ξέρεις… μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός…

Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο νέο τζακ ποτ έχουν στη διάθεσή τους μόνο λίγες ώρες ακόμα, καθώς η προθεσμία για κατάθεση δελτίων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στο tzoker.gr λήγει απόψε στις 21:30.

Μισό εκατομμύριο ευρώ στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας

Μπορεί να μην έχει βρεθεί μεγάλος νικητής στις τελευταίες έξι κληρώσεις του παιχνιδιού, όμως, 25 τυχεροί νικητές της δεύτερης κατηγορίας έχουν μοιραστεί συνολικά το ποσό των 501.998,5 ευρώ.

Info!Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείτε να ξαναπαίξετε για την επόμενη κλήρωση).

ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ:

ΑΠΛΗ ΣΤΗΛΗ
Επιλέγετε 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το κόστος της απλής στήλης είναι 0,50 €.ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
Το ΤΖΟΚΕΡ προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι με Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης.
Τα Πλήρη Συστήματα παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 6,7 εκ ευρώ

Το άρθρο «Βρέχει» τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ | H κλήρωση της Πέμπτης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέχει, ΤΖΟΚΕΡ |, Πέμπτης,vrechei, tzoker |, pebtis