Όλες οι φορές που η Βασιλική οικογένεια καταπάτησε το πρωτόκολλο και έκανε έξαλλη την Ελισάβετ

18:00 12/9/2019 - Πηγή: iPop

Η Βρετανική Βασιλική οικογένεια καταπάτησε το πρωτόκολλο όχι μία, όχι δύο αλλά εκατοντάδες φορές μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Τα τελευταία χρόνια δε, που η οικογένεια έχει μεγαλώσει με την προσθήκη μη «γαλαζοαίματων» οι παραβάσεις έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα η Ελισάβετ να γίνει συχνά πυκνά έξαλλη! 

Μεταξύ μας και η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει καταπατήσει αρκετές φορές το πρωτόκολλο, οπότε μάλλον γι αυτό δεν έχουμε διαβάσει στα tabloids της Μεγάλης Βρετανίας ότι ακουγόντουσαν φωνές και πράγματα να σπάνε στο Παλάτι. (Υπερβολή).

Ποιες
είναι οι φορές που η Βασιλική οικογένεια καταπάτησε το πρωτόκολλο;

Όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος έφαγε ένα στρείδι 

Ένα στρείδι οδήγησε σε μούδιασμα την Βασίλισσα. Ένας από τους πιο περίεργους και ξεπερασμένους κανόνες της βασιλικής οικογένειας είναι η αποφυγή των οστρακοειδών. Γιατί; Επειδή προφανώς ανησυχούν για τροφική δηλητηρίαση! Πολλοί βασιλείς αγνοούν αυτόν τον κανόνα (όπως και ο Charles)… δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει αν δούμε μέλος της Οικογένειας με chopsticks στα χέρια και μία πιατέλα nigiri μπροστά του!

Όταν η Meghan Markle γιόρτασε τα χριστούγεννα στο Sandringham

Δεν είναι εύκολο να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα με τη Βασίλισσα. Το γεγονός είναι τόσο σπάνιο και αποκλειστικό για την Οικογένεια που ακόμα και η Kate Middleton μέχρι να χορέψει τον χορό του Ησαΐα (ή ότι χορεύουν εκεί τέλος πάντων) δεν ήταν προσκεκλημένη στο εορτασμό! Αλλά η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να αλλάξει τους βασιλικούς κανόνες για την Meghan Markle, η οποία ακολούθησε στις οικογενειακές διακοπές το 2017 – πριν να φορέσει την βέρα!

Όλες οι φορές που ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας George πέταξαν με το ίδιο αεροπλάνο


Αυτό δεν είναι πρακτικά γραμμένος κανόνας, αλλά η Οικογένεια δεν αγαπάει όταν οι κληρονόμοι του θρόνου ταξιδεύουν μαζί, καθώς προσπαθούν να αποφύγουν την μοιραία στιγμή που κάτι κακό θα συμβεί και θα ξεκληριστεί ολόκληρη η Βασιλική οικογένεια! Όλες τις φορές που ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας George πετάνε με το ίδιο αεροπλάνο, πρακτικά καταπατούν το πρωτόκολλο!

Όταν ο Πρίγκιπας Charles συνόδευσε την Meghan Markle στην Εκκλησία


Στον γάμο της Markle με τον Πρίγκιπα Harry η οικογένεια της νύφης έσπασε όλους τους κανόνες. Ξεκινώντας με αυτό σαν βάση ο Πρίγκιπας Charles έκανε αυτό που ήταν λογικό- συνόδευσε την νύφη στον γαμπρό, αλλά παράλληλα καταπάτησε το πρωτόκολλο.

Όπως και να έχει ήταν μία πολύ γλυκιά χειρονομία!

Όταν η Meghan είπε «δεν με νοιάζει» και έκανε πρόποση στον γάμο της 

Οι περισσότερες νύφες της Βασιλικής οικογένειας δεν μιλούν στις γαμήλιες δεξιώσεις τους, αλλά η Meghan είχε προφανώς σκέψεις που ήθελε να εκφράσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, έτσι έκανε την δική της πρόποση!

Παραδοσιακά, ο πατέρας της νύφης κάνει την πρόποση, αλλά η Meghan παίζει με τους δικούς της κανόνες (συν, όπως μόλις συζητήσαμε, ο μπαμπάς της δεν παραβρέθηκε στον γάμο). Στην πρόποση της, ευγενικά ευχαρίστησε την βασιλική οικογένεια και με αγάπη αποκάλεσε τον Χάρι «τον πρίγκιπα μου».

Όταν η Βασίλισσα επέτρεψε στον Philip να είναι μέσα στην γέννα του Edward


Πριν από την Ελισάβετ, οι βασιλικές γυναίκες δεν επέτρεπαν στους συζύγους τους να βρεθούν στο δωμάτιο για να δουν τη στιγμή που γεννιούνται οι απόγονοί τους. Η Ελισάβετ, όμως, έσπασε την παράδοση κατά την γέννηση του γιου της,  Edward, επιτρέποντας στον Philip να είναι παρόν!

Όταν η Πριγκίπισσα Diana διασκέδασε με celebrities σε Gay Bar


Ναι, η Diana ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν ήθελε να γιορτάζει! Σύμφωνα με το βιβλίο του ηθοποιού Cleo Rocos υπήρξε ένα βράδυ που η Πριγκίπισσα Diana διασκέδασε με τον ίδιο, τον Freddie Mercury και τον κωμικό Kenny Everett σ ένα gay bar. Εκείνο το βράδυ η Diana φορούσε γυαλιά ηλίου, καπέλο και ένα army jacked και διασκέδασε όσο περισσότερο μπορούσε! Βεβαίως δεν πιστέυουμε πώς το πρωτόκολλο επέτρεπε τέτοιες εξόδους…

Όταν η Ελισάβερ πήγε στην κηδεία μίας φίλης της 


Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Οι κηδείες δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα της Βασίλισσας -ακόμα και όταν πρόκειται για το προσωπικό του Παλατιού- καθώς δεν θέλει να  είναι το επίκεντρο της προσοχής. Ωστόσο, όταν η Annette Wilkin, η οικονόμος που εργάστηκε για την ίδια για 40 χρόνια, πέθανε το 2019, η βασίλισσα παραβρέθηκε στην κηδεία της. Οι δύο ήταν τόσο κοντά που η Βασίλισσα έδωσε μάλιστα στην Annette ένα από τα corgis της!

Όταν η Meghan μίλησε για το κίνημα #MeToo

Τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε πολιτικά ζητήματα ή να ψηφίζουν, αλλά η Meghan έσπασε τον κανόνα αυτό μιλώντας σε συνέντευξη με τον Πρίγκιπα Harry. «Βλέπουμε τόσες πολλές καμπάνιες – # MeToo και Time’s Up. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος παρά πραγματικά να συνεχίσουμε να αγωνιζόαστε ώστε να λάμπει το φως στις γυναίκες που νιώθουν ενδυναμωμένες και οι άνθρωποι πραγματικά να τις στηρίξουν», είπε η ίδια!

Όταν η Πριγκίπισσα Eugenie φόρεσε μαύρα


Και; Τι έγινε που φόρεσε μαύρα; Εγώ όλη την ώρα μαύρα φοράω! …Βεβαίως εγώ δεν είμαι μέλος της βασιλικής οικογένειας και αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν δεσμεύομαι από το πρωτόκολλο να φοράω μαύρα ΜΟΝΟ αν έχει πεθάνει κάποιο μέλος της οικογένειας. Η Πριγκίπισσα Eugenie το 2017 πήγε κόντρα στο κατεστημένο και φόρεσε μαύρα ρούχα!

Όταν η Meghan φόρεσε έντονο Blush


Οι γυναίκες της Βασιλικής οικογένειας αναμένεται να χρησιμοποιούν μόνο φυσικά χρώματα στο μακιγιάζ τους. Η ανυπότακτη Meghan δεν το δέχθηκε αυτό και έτσι σε εκδήλωση του 2017 την είδαμε με Hollywoodιανό μακιγιάζ…

Ποια θα είναι η νέα βασίλισσα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ;

Όταν ο Πρίγκιπας Harry έβγαλε μία Selfie

Κοίτα το να βγάλεις μία selfie είναι κάτι πολύ απλό. Όχι, όμως, όταν είσαι πρίγκιπας! Ο Harry, όμως, δεν δίνει σημασία σε τέτοιες τυπικότητες και έτσι έχει βγάλει πολυάριθμες selfies με κόσμο που του ζητάει μία φωτογραφία.. Η συγκεκριμένη δε τράβηξε τα βλέμματα καθώς είναι με τον Barack Obama.

Όταν η Meghan και ο Harry φιλήθηκαν


Τώρα αλήθεια, πιστεύεις ότι το Βασιλικό πρωτόκολλο επιτρέπει στην οικογένεια να χαμουρεύεται δημόσια; Προφανέστατα και όχι! Ε, το ζευγάρι Megs – Harry δεν φαίνεται να δίνει σημασία!

Όταν ο Πρίγκιπας William αγκάλιασε κάποιον


Οι βασιλείς υποτίθεται ότι δεν αγκαλιάζουν απλούς κοινούς ανθρώπους. Ή μάλλον, οι άνθρωποι δεν πρέπει να αγκαλιάζουν τους βασιλείς – γενικά, η φυσική επαφή πέρα από μία χειραψία αποθαρρύνεται. Αλλά ο Πρίγκιπας William έκανε μια εξαίρεση σ’ αυτόν τον «κανόνα» όταν μια γυναίκα έθαψε το κεφάλι στο στήθος του και ανταποκρίθηκε στην αγκαλιά.

Αυτή η συγκινητική στιγμή συνέβη τον Ιούνιο του 2017, όταν ο William επισκέφτηκε τους επιζώντες της πυρκαγιάς του Πύργου Grenfell στο Λονδίνο. Η εν λόγω γυναίκα δεν μπόρεσε να βρει τον σύζυγό της και, σύμφωνα με την The Daily Mail, «αγκάλιασε τον πρίγκιπα, όταν εκείνος της είπε ότι θα έκανε ότι μπορούσε για να βρουν τον αγαπημένο της».

Ποιους κανόνες θέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ για τα τατουάζ στη βασιλική οικογένεια;

Όταν η Βασίλισσα αγκάλιασε την Michelle Obama

Ε, μερικές φορές και η ίδια η Ελισάβετ καταπατάει τους κανόνες, δεν γίνεται να ζει αποκλειστικά αποστειρωμένα και εκείνη! Έτσι στην συνάντηση που είχε το 2009 στο Buckingham Palace -στα πλαίσια του G20 Summit- με την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Michelle Obama, άπλωσε το χέρι της και την αγκάλιασε!

Όταν η Meghan φόρεσε μία Crossbody Bag


Ποιο πρωτόκολλο; Εδώ μας παρακολουθεί όλη η υφήλιος και η μόδα επιτάσσει crossbody bags! Η Meghan δεν ακολούθησε τους κανόνες και έκανε μία iconic εμφάνιση που κόντεψε να στείλει την Ελισάβετ με διπλό ισχαιμικό επισόδειο στο νοσοκομείο!

Ήξερες όμως γιατί δεν επιτρέπονται αυτές οι τσάντες; Η Βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί clutches ώστε να μπορούν να αποφύγουν τις χειραψίες με άσχετα άτομα!

Όταν η Diana φόρεσε το ‘Revenge Dress’


Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή την εμφάνιση της Diana; Το πιο sexy φόρεμα που φόρεσε κανείς στην ιστορία της Βασιλικής οικογένειας σε δημόσια εμφάνιση! Και καλά έκανε δηλαδή η -θεάρα- Diana καθώς εκείνη την ημέρα ο Πρίγκιπας Charles είχε παραδεχθεί στην τηλεόραση (εν έτη 1994) ότι την κεράτωνε!!! Κάπως έτσι το φόρεμα ονομάστηκε «revenge dress» και η Ελισάβετ δεν έβγαλε άχνα!

Όταν η Meghan Markle υπέγραψε ένα αυτόγραφο!  


Κάποιες συνήθειες δεν κόβονται! Η κοπέλα είχε συνηθίσει να μοιράζει αυτόγραφα παντού! Ξέχασε, όμως, ότι τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας δεν υπογράφουν αυτόγραφα!

Ο λόγος απλώς! Για να μειώσουν την πιθανότητα κάποιος να πλαστογραφίσει την υπογραφή τους!

Όταν η Ελισάβετ υπέγραψε αυτόγραφο!


Και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε γιατί η Βασίλισσα δεν είχε θέμα με το αυτόγραφο της νέας της νύφης. Και η ίδια είχε δώσει αυτόγραφο πάνω σε μία μπάλα ποδοσφαίρου στην Μαλαισία το 1998.

Όταν η Diana πήρε τους γιους της σε Amusement Park


Η Diana έσπασε πολλούς κανόνες προκειμένου να μεγαλώσει όσο πιο φυσιολογικά μπορούσε τα παιδιά της και να τα προετοιμάσει για το μέλλον που θα ήταν σε θέσεις που δεν θα τους άφηναν περιθώρια να ζήσουν σαν απλοί άνθρωποι!

Εδώ δεν έχουμε να πούμε κάτι! Καλά έκανε!

Θυμίζου την στιγμή που η Πριγκίπισσα Charlotte βγάζει τη γλώσσα και γίνεται viral! (Video)

Όταν η Meghan και ο Harry δεν έκαναν την Lindo Shoot


Άκου τώρα τι ορίζει το πρωτόκολλο. Όταν γεννιέται νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, η μητέρα το βρέφος και ο πατέρας μέσα στις πρώτες ώρες από την γέννα επιβάλλεται να κάνει την φωτογράφιση έξω από το Lindo Wing. Μάντεψε! Η Meghan προφανέστατα είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Λίγες μέρες μετά από την γέννηση του Archie το ζεύγος φωτογραφήθηκε για να συστήσει το νέο βασιλικό μέλος στον κόσμο!

Όταν ο Edward παράτησε τον θρόνο για τον έρωτα!  


Για το τέλος αφήσαμε το πιο juicy κουτσομπολιό. Την πιο μεγάλη στιγμή από όλες τις φορές που η Βασιλική οικογένεια καταπάτησε το πρωτόκολλο. Την στιγμή που ο Βασιλιάς Edward VIII πρακτικά παράτησε τον θρόνο γιατί ερωτεύτηκε την χωρισμένη (θεε μου!!) Wallis Simpson. Και κάπως έτσι παράτησε τον θρόνο, καταπάτησε το πρωτόκολλο, έζησε την ζωή του και έδωσε ένα σημαντικά κίτρινο κεφάλαιο για την οικογένεια!

Διάβασε επίσης:

Έτσι επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας!

Infos: cosmopolitan Photos: Getty

Το άρθρο Όλες οι φορές που η Βασιλική οικογένεια καταπάτησε το πρωτόκολλο και έκανε έξαλλη την Ελισάβετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
ελισαβετ, οικογενεια, kate middleton, Freddie Mercury, το φως, εν λόγω, daily mail, θεε μου, Χριστούγεννα, middleton, william, γιου, edward, diana, σημαίνει, mercury, army, κηδεία, φως, νέα, obama, mail, buckingham, υφήλιος, bags, εμφάνιση, viii, cosmopolitan, photos, ipop, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, βασιλισσα ελισαβετ, οι απογονοι, ipop, γυαλια ηλιου, γυναικα, θεμα, κοντρα, λονδινο, μητερα, μοδα, προγραμμα, τηλεοραση, φυσικη, φωτογραφια, φως, χρωματα, ωρα, army, cosmopolitan, daily mail, mail, obama, photos, αγαπη, αγκαλια, αεροπλανο, αρθρο, βιβλιο, βραδυ, γεγονος, γινει, γινεται, γιου, γυαλια, γλωσσα, δικη, δωσει, διπλο, εγινε, ευκολο, ειπε, υπαρχει, εν λόγω, εμφάνιση, ετη, ζευγος, ζωη, ζωης, κηδεία, ιδια, ιδιο, υφήλιος, κεφαλαιο, κυρια, μακιγιαζ, μαλαισια, νυφη, ξερω τι θα γινει, παιδια, πεθανε, υπογραφη, πριγκιπας, συζυγο, σκεψεις, τατουαζ, το φως, φυσικα, χερι, χρονος, ωρες, buckingham, diana, δεξιωσεις, δωματιο, edward, kate middleton, κοπελα, mercury, middleton, μπροστα, νυφες, σημαίνει, θελω να, θεσεις, βεβαιως, viii, william, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα
Όλες, Βασιλική, Ελισάβετ,oles, vasiliki, elisavet