Το φιλί της Jennifer Aniston με την Ellen DeGeneres (Video)

19:51 28/10/2019 - Πηγή: iPop

Το φιλί της Jennifer Aniston με την Ellen DeGeneres που έγινε αμέσως viral και είναι ακόμη μια απόδειξη του γιατί λατρεύουμε τις εμφανίσεις της αγαπημένης ηθοποιού στην εκπομπή της καλής της φίλης.

H Jennifer Aniston και η Ellen DeGeneres είναι φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια κι αυτό το ξέρουμε όλοι. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρόσφατα άνοιξε και λογαριασμό στο Instagram,

βρέθηκε καλεσμένη στο «The Ellen Show», προκειμένου να προωθήσει τη νέα της σειρά στο Apple TV+ «The Morning Show».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ellen και η Aniston ξεκίνησαν να μιλούν για έναν κοινό τους φίλο, τον ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern και το φιλί που ο τελευταίος μοιράστηκε με την παρουσιάστρια στην εκπομπή της στις 14 Οκτωβρίου.

Η Jen ήταν περίεργη να μάθει πώς της φάνηκε της Ellen το φιλί με έναν άνδρα κι εάν το απόλαυσε, με εκείνη να της απαντάει ότι ήταν ευχάριστο. Η Ellen ανέφερε ακόμη ότι φιλά συχνά άνδρες στο στόμα, εξηγώντας όμως ότι δεν είναι ερωτικό.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε πότε ήταν η τελευταία φορά που η Aniston φίλησε μια γυναίκα, με εκείνην να της απαντάει ότι δεν φιλάει κορίτσια.

Κι ενώ δεν πρόλαβε ακόμη να τελειώσει την πρόταση της η Ellen έσκυψε προς το μέρος της και προκάλεσε την ηθοποιό για ένα φιλί στο στόμα, το οποίο η Aniston φυσικά και δέχτηκε, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές ένα μοναδικό στιγμιότυπο, το οποίο ήταν προορισμένο να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Η φωτογραφία ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Ellen στο Instagram κι αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια likes, ενώ την ίδια φωτογραφία αναδημοσίευσε σε Story στον προσωπικό της λογαριασμό και η Jennifer Aniston.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Find out how this happened. Tomorrow. @jenniferaniston

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις 27 Οκτ, 2019 στις 3:34 μμ PDT

Διάβασε ακόμη:

H Jennifer Aniston δεν είναι η μόνη celebrity που είχε fake account στο Instagram!

Το άρθρο Το φιλί της Jennifer Aniston με την Ellen DeGeneres (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα