Η Minnie Mouse όπως δεν την έχεις δει ποτέ ξανά! Αλλάζει ρούχα και υιοθετεί έναν ανδρόγυνο look!

17:02 27/1/2022 - Πηγή: iPop

Η Minnie Mouse έχει μια ολοκαίνουργια εμφάνιση και είναι πιο όμορφη από ποτέ! Αφήνει στο παρελθόν το κλασικό ερυθρόλευκο πουά φόρεμά της και εμφανίζεται με ένα μοντέρνο ανδρόγυνο κοστούμι από τη Stella McCartney. Φυσικά, τα πουά δεν θα μπορούσαν να εξαφανιστούν εντελώς!

Η νέα εμφάνιση

της Minnie Mouse δημιουργήθηκε προκειμένου να φορέσει τα καλά της και να βοηθήσει την Disneyland του Παρισιού να γιορτάσει την επερχόμενη 30η επέτειό της.

Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες στις πιο εντυπωσιακές κολοκύθες!

Εσύ ακόμα να δεις πώς είναι η Minnie Mouse με παντελόνι;

«Η Stella McCartney έχει σχεδιάσει το πρώτο παντελόνι της Minnie Mouse και είναι υπέροχο», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της Disneyland στο Twitter.

Stella McCartney has designed Minnie Mouse’s very first pantsuit, and it’s gorgeous #DisneylandParis30 pic.twitter.com/jKSckBji36

Disneyland Paris EN (@DisneyParis_EN) January 25, 2022

Όλες οι απορίες που μας άφησαν τα καρτούν των παιδικών μας χρόνων (Photos)

Η McCarthy μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη νέα δημιουργία της και εμφάνιση με την D23.

«Η Minnie είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», είπε η βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας. «Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Αυτό που αγαπώ στη Minnie είναι το γεγονός ότι ενσαρκώνει την ευτυχία, την αυτοέκφραση, την αυθεντικότητα και ότι εμπνέει ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έχει τόσο υπέροχο στυλ!»

«Αυτή η νέα αντίληψη στο πουά κάνει τη Minnie Mouse σύμβολο προόδου για μια νέα γενιά», συνέχισε. «Θα φορέσει το συγκεκριμένο σύνολο προς τιμήν του Μήνα της Ιστορίας των Γυναικών τον Μάρτιο του 2022. Ανυπομονώ να δείτε αυτή τη νέα εμφάνιση στο Walt Disney Studios Park!»

To Disney+ έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, ένα ειδικό μπλουζάκι Minnie Mouse σχεδιασμένο από την McCartney θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου για online αγορά, όπως και στα καταστήματα Stella. Επιπλέον, η McCarthy έχει μια περιορισμένη σειρά προϊόντων εμπνευσμένη από το «Fantasia» που έρχεται την άνοιξη του 2022.

Η Disneyland του Παρισιού αποκάλυψε επίσης άλλα νέα ιριδίζοντα κοστούμια για τον Mickey, τη Minnie και το υπόλοιπο πλήρωμα, με σκοπό να λάμψουν στον εορτασμό της 30ής επετείου, η οποία θα ξεκινήσει να γιορτάζεται στις 6 Μαρτίου.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Minnie Mouse όπως δεν την έχεις δει ποτέ ξανά! Αλλάζει ρούχα και υιοθετεί έναν ανδρόγυνο look! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα