Τι συμβαίνει σήμερα στην πραγματική ζωή της Anna Sorokin;

13:06 16/3/2022 - Πηγή: iPop

Ο δικηγόρος της Anna «Delvey» Sorokin δήλωσε τη Δευτέρα, 15/3, ότι δεν έχει νέα από τη διαβόητη και δήθεν Γερμανίδα κληρονόμο, η οποία εξαπάτησε τους φίλους της και τις επιχειρήσεις του Μανχάταν. Επιπλέον, αποκάλυψε πως η Anna απελαύνεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο στην κράτηση της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων. Αυτές είναι οι εξελίξεις στην πραγματική ζωή της Anna Delvey, αν αναρωτιόσουν τι κάνει αυτή η ψυχή.

«Νομικά,

δεν θα πρέπει να μπορούν να την απελάσουν μέχρι τις 19/3. Αυτό οφείλεται στο ότι η εντολή απέλασης υπογράφηκε στις 17 Φεβρουαρίου και αυτό μας επιτρέπει να έχουμε 30 ημέρες για να υποβάλουμε έφεση» είπε ο Arora σε δήλωση. «Αλλά έχουμε να κάνουμε με γραφειοκρατία, και υπάρχουν πολλές καταθέσεις στην περίπτωσή της, έτσι, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν υπήρχε κάποιο λάθος στη γραφειοκρατία. Δεν έχω νέα από τη δεσποινίς Sorokin», συμπλήρωσε.

Anna Sorokin: Είναι υπό κράτηση επειδή παρέμεινε στη χώρα μετά τη λήξη της βίζας της

Από την Anna Delvey ως τον Απατεώνα του Tinder – Πώς οι μεγαλύτεροι απατεώνες της σύγχρονης εποχής μπορούν να σε εκμεταλλευτούν;

Η Sorokin, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix «Inventing Anna», εξέτισε περίπου τέσσερα χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχη για απάτη και απόπειρα εξαπάτησης τραπεζών και ξενοδοχείων για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Η ίδια ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ήταν μια Γερμανίδα κληρονόμος που ονομαζόταν Anna Delvey, η οποία είχε κληρονομιά 60 εκατομμυρίων δολαρίων και συγκέντρωνε κεφάλαια για να ιδρύσει μια κοινωνική λέσχη στο Μανχάταν. Δανείζεται εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από φίλους, τράπεζες και πολυτελή ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης για να επιδοθεί στον πλούσιο τρόπο ζωής της.

Εξέτισε την τετραετή ποινή της τον Φεβρουάριο του 2021 αλλά ένα μήνα αργότερα συνελήφθη κατηγορούμενη ότι έμεινε στις ΗΠΑ μετά τη λήξη της βίζας της. Για σχεδόν ένα χρόνο, από το κελί έδωσε μάχη για να αποφύγει την απέλαση, αλλά την έχασε.

Η Sorokin ήταν πρόσφατα μέρος μιας ομαδικής αγωγής κατά του ICE επειδή αρνήθηκε να δώσει εμβόλια Covid σε κρατούμενους. Στη μήνυση, που κατατέθηκε από την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών, είπε ότι προσβλήθηκε από τον Covid-19 αφού της αρνήθηκαν πολλαπλά αιτήματα για αναμνηστικό εμβόλιο.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Inventing Anna – Ποια είναι στην πραγματικότητα η ψεύτικη Γερμανίδα κληρονόμος που ξεγέλασε το Μανχάταν;

Η άνοδος της Sorokin στην πλούσια κοινωνική σκηνή της Νέας Υόρκης και τα εγκλήματά της έγιναν δημοφιλή το 2018 στο The Cut, το οποίο ενέπνευσε τη σειρά του Netflix. Το Netflix πλήρωσε την Sorokin 320.000 δολάρια κι έγινε σύμβουλος της σειράς της Shonda Rhimes.

Μάλιστα, η Sorokin δήλωσε σε δημοσιογράφο των New York Times ότι δεν είναι τόσο «θρασύδειλη και ξεδιάντροπη» όπως την απεικόνισε η σειρά.

«Την έδειξε καλή συμπεριφορά και χρησιμοποίησε τα χρήματα που της έδωσε το Netflix για να επιστρέψει σε όλους. Δεν χρωστάει χρήματα», είπε ο Ντέιβις. «Έχει πληρωθεί για τα εγκλήματά της. Δεν σκότωσε κανέναν. Έκανε λάθος, αλλά, στο τέλος της ημέρας, υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν κάνει χειρότερα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι συμβαίνει σήμερα στην πραγματική ζωή της Anna Sorokin; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα