Οι νέες αποκαλύψεις απ’ το ντοκιμαντέρ για τον Hugh Hefner και ο άνδρας που ήταν η πιο σταθερή σχέση της ζωής του

19:55 15/3/2022 - Πηγή: iPop

Οι αποκαλύψεις και οι άγνωστες ιστορίες που μαθαίνουμε μέσα απ’ το ντοκιμαντέρ για τον Hugh Hefner δεν έχουν τέλος. Τώρα, μαθαίνουμε ότι κάποιοι απ’ το περιβάλλον του θεωρούν ότι, παρά τις σχέσεις του με αμέτρητες γυναίκες, η πιο σταθερή σχέση της ζωής του ήταν μ΄ έναν άνδρα, τον Dr. Mark Saginor.

To ντοκιμαντέρ Secrets of Playboy στο νέο του επεισόδιο φέρνει στο φως μια άγνωστη για το κοινό ιστορία. Η κόρη του γιατρού

Mark Saginor, Jennifer, αποκαλύπτει ότι μεγάλωσε στο Playboy Mansion στο Λος Άντζελες, αφού ο πατέρας της μετακόμισε με τον Hefner, για να εργαστεί ως ο προσωπικός του γιατρός και σύμβουλος του μεγιστάνα.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών που ο Hefner και ο Dr. Saginor γνώριζαν ο ένας τον άλλον, η Jennifer είπε ότι η σχέση τους χτίστηκε όχι μόνο στην «πνευματική τους σύνδεση», αλλά και στην κλιμακούμενη ανάγκη για εκμετάλλευση και «καταστροφή» των γυναικών στην κρεβατοκάμαρα –ένα χόμπι που μοιράζονταν πολλοί άνδρες του στενού κύκλου του Hefner.

Η Jennifer αποκάλυψε την ιστορία της στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Secrets του Playboy, “The Shadow Mansions”, το οποίο διερεύνησε ισχυρισμούς ότι ο Hefner και αρκετοί από τους φίλους του σφυρηλάτησαν τους δεσμούς τους αποδυναμώνοντας γυναίκες και ακόμη και διακινώντας επίδοξες ηθοποιούς και μοντέλα σε μια συλλογή σπιτιών που κατασκευάστηκαν για να μιμηθούν τα σπίτια του Hefner.

Αν και ο Hefner είχε τρεις συζύγους στη ζωή του, μόνο στον δεύτερο γάμο του με την Kimberley Conrad, την περίοδο 1989-99 έβαλε ένα στοπ στον polyamorous τρόπο ζωής του, σύμφωνα με την Jennifer.

Αυτή η μονογαμική φάση σήμαινε ότι τα γραφικά του σουαρέ με σεξ στο Playboy Mansion στο Holmby Hills ήταν ολοένα και πιο σπάνια. Σύμφωνα με την ίδια, οι φίλοι του Hefner άρχισαν να δημιουργούν «κλώνους του Playboy Mansion σε μικρότερη κλίμακα» γύρω από το Λος Άντζελες, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τα όσα γίνονταν στα πάρτι του μεγιστάνα.

Ο Hefner, κατά τη διάρκεια της ζωής του, άφησε πολλούς από τους φίλους του να μείνουν στο “παλάτι” του για διάφορες χρονικές περιόδους, αλλά ως προσωπικός γιατρός του, ο Mark Saginor, είχε μια ιδιαίτερη δυναμική με τον μεγιστάνα, σύμφωνα με την κόρη του.

«Ήταν ένα άτομο με εξαιρετικό χαρακτήρα, ευγένεια και αφοσίωση στην ελεύθερη σκέψη»: Εκατοντάδες πρώην «κουνελάκια», Playmates και φίλοι του Hugh Hefner καταδικάζουν το «Secrets of Playboy»

«Ο πατέρας μου και ο Hef είχαν μια πνευματική σχέση που δεν πιστεύω ότι καμία από αυτές τις γυναίκες ή φίλες θα μπορούσε ποτέ να ανταγωνιστεί», είπε η Jennifer. «Η φιλία τους ήταν, σαν να ήταν επόμενου επιπέδου. Ήταν σαν αδελφές ψυχές».

Η κοπέλα που έβγαινε με τον Hefner απ’ το 1976 έως το 1981, Sondra Theodore, επιβεβαιώνει τα λόγια της Jennifer. «Πήγαν πολύ μακριά τα πράγματα. Έγιναν κάτι περισσότερο από καλύτεροι φίλοι. Έγιναν εραστές».

Ο ίδιος ο Hefner πάντως είχε δηλώσει πως όταν έχει περάσει απ’ το το swing και τα όργια το ’70, υπάρχει κάτι περισσότερο από λίγο bisexuality.

H Jennifer πάντως εξομολογείται ότι με την πάροδο του χρόνου, η σεξουαλική πτυχή της σχέσης μεταξύ των δύο ανδρών άλλαξε κι έγινε πιο επικίνδυνη. «Δεν ήταν θέμα σύνδεσης. Πιστεύω ότι με όλους αυτούς τους άντρες, ήταν πραγματικά το θέμα να ξέρεις ότι είχες εξουσία πάνω σε κάποιον άλλο».

Υπέθεσε ότι το ένστικτο «μάλλον προήλθε από την παιδική τους ηλικία. Μεγαλώνοντας, ήταν και οι δύο παράξενοι τύποι που δεν έβγαιναν ραντεβού με πολλές γυναίκες. Έτσι, το να έχουν τον έλεγχο και την εξουσία πάνω σε αυτούς τους τύπους γυναικών στο Mansion ήταν κάτι που ήταν πολύ συναρπαστικό».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι, νομίζω, πολύ επιθετικό, φυσικά, στο να χειραγωγείς ένα κορίτσι για να κάνει πράγματα που ίσως δεν θα έκανε διαφορετικά. Και μόλις έχεις κάτι, χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από αυτό για να δημιουργήσεις το ίδιο συναίσθημα, οπότε η ερώτηση μετά είναι “Πώς στρατολογούμε περισσότερα κορίτσια; Πώς φέρνουμε φρέσκο ​​κρέας;».

Αυτή η κλιμακούμενη ανάγκη για διέγερση θα οδηγούσε τελικά στο πιο σκοτεινό κεφάλαιο της ζωής του Δρ. Saginor.

«Μόλις μετακόμισα στο σπίτι του πατέρα μου, είχε αυτές τις διαφορετικές φωτογραφίες γυναικών στα τέσσερα, γυμνές με ένα λουρί γύρω από το λαιμό τους», είπε η Jennifer. «Όταν προσπαθούσα να του πω κάτι, μου έλεγε, “Λοιπόν, τους αρέσει πραγματικά να είναι υποτακτικές. Θέλουν να κυριαρχούνται».

Στη συνέχεια της εξομολόγησής της στο ντοκιμαντέρ για τον Hugh Hefner, η Jennifer μιλάει για τις φορές που έβλεπε κορίτσια να έχουν πάρει ναρκωτικά μέσα στη βίλα του Playboy, εξηγώντας πως μεγάλωσε μέσα σε τέτοιες καταστάσεις, ενώ συχνά συνειδητοποιούσε ότι αυτές οι γυναίκες μεταμορφώνονταν σταδιακά σε κάτι που δεν θα αναγνώριζαν ποτέ οι ίδιες στον εαυτό τους.

Το 2004, ο Δρ. Saginor κατηγορήθηκε ότι έδωσε ναρκωτικές ουσίες σε μια 19χρονη και την ανάγκασε να κάνει στοματικό σεξ, καθώς και ότι κάλεσε έναν δεύτερο άντρα για να την βγάλει ημίγυμνες φωτογραφίες. Η ιατρική του άδεια ανεστάλη για πέντε χρόνια, αλλά ακόμη πιο τραυματική ήταν η απόφαση του Hefner να απαγορεύσει στον φίλο του να πηγαίνει στην έπαυλη.

Ενώ ο Hefner και ο Δρ. Saginor συνέχισαν να μιλούν στο τηλέφωνο, η Jennifer είπε ότι ο μπαμπάς της «ήταν πραγματικά αναστατωμένος που ο Hef του γύριζε την πλάτη εκείνη τη στιγμή, δημόσια».

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, όμως, η Jennifer ήταν μπερδεμένη σχετικά με το γιατί ο πατέρας της θεώρησε την απόσταση του Hefner ως προδοσία. Τελικά, είπε, «άρχισα να ενώνω τις τελείες».

Είναι προσωπική μου πεποίθηση ότι η αγάπη της ζωής του Hef ήταν ο πατέρας μου. Με τα χρόνια, ο πατέρας μου εγκατέλειψε πραγματικά την οικογενειακή του ζωή, την δουλειά του, για να είναι μαζί του. Δεν ξέρω πολλούς άντρες που θα το έκαναν, να εγκαταλείπουν τη ζωή τους και μετά να μετακομίζουν στο σπίτι κάποιου άλλου

Οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του Δρ. Saginor απορρίφθηκαν τελικά αφού ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικά. Ο Mark Saginor δήλωσε ότι ενώ δεν αρνείται ότι ήταν κατηγορούμενος για τις κακοποιήσεις που αναφέρονται σε αυτό το επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον Hugh Hefner, αρνείται κατηγορηματικά τους άλλους ισχυρισμούς για εμπλοκή του σε οτιδήποτε άλλο που να έχει να κάνει με παραβατική συμπεριφορά.

Προς το τέλος της ζωής του Hefner, οι δύο παλιοί φίλοι επανασυνδέθηκαν. «Όταν πέθαινε ο Hef, αυτός που ήταν δίπλα του στο τέλος ήταν ο πατέρας μου», είπε η Jennifer.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι νέες αποκαλύψεις απ’ το ντοκιμαντέρ για τον Hugh Hefner και ο άνδρας που ήταν η πιο σταθερή σχέση της ζωής του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hugh Hefner,