Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/03/2022)

10:41 16/3/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/03/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/03/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση κάποιων θεμάτων μέσα στην καθημερινότητά σας ή με την υγεία σας ή τα ζωάκια σας,ωστόσο θα έχετε εντάσεις και ίσως και κάποια νέα να σας δημιουργήσουν ανασφάλεια ωστόσο προσέχετε να μην είστε αφηρημένοι στις μετακινήσεις σας και τις δοσοληψίες σας,

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και μπορεί κάποιοι να πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα σήμερα ώστε να κάνετε το χόμπι σας ή για να διασκεδάσετε ωστόσο καλό θα είναι να μην δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα σήμερα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την καθημερινότητα σας ωστόσο μπορεί να σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα και κάποια ανασφάλεια που μπορεί να νιώσετε ωστόσο μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο και ίσως να πάρετε κάποια απογοήτευση για θέματα νομικά ή σπουδών ωστόσο ίσως και κάποια πληροφορία να σας ρίξει ψυχολογικά πιθανότατα για εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να προκύψουν κάποια  έξοδα αλλά φροντίστε να μην σας εξαπατήσουν σε ένα οικονομικό επίπεδο και να μην υπογράψετε συμφωνίες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση κάποιων στόχων σας ωστόσο αποφύγετε να αγχωθείτε με επαγγελματικά ή κάποιες ειδήσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν ενώ καλό θα είναι να μην απορρίψετε αμέσως κάποια ευκαιρία που ίσως να έρθει αλλά και να μην δώσετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να μην νιώθετε και τόσο καλά και να έχετε διάθεση να  ξεκουραστείτε ωστόσο αν εργαστείτε προσέχετε να μην είστε αφηρημένοι ώστε να μην εκτεθείτε στην εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και ίσως θελήσετε να δείτε φίλους σήμερα και να ξεσκάσετε και παρόλο που θα έχετε ίσως ξαφνικές προτάσεις για συνεργασία καλό θα είναι να μην είστε αφελείς με τις οικονομικές απολαβές.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο  και τον 10ο σας οίκο και ίσως έχετε εντάσεις και απογοητεύσεις με συνεργάτες που θα υπάρχει δυσκολία να συνεννοηθείτε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να διαχειριστείτε και να ισορροπήσετε την επικοινωνία σας με συνεργάτες και ίσως να έχετε ξαφνικές προτάσεις ειδικά εάν είστε καλλιτέχνες.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και και τον 8ο σας οίκο κι ίσως δυσκολευτείτε σήμερα σε οικονομικές τακτοποιήσεις  αλλά και χρήματα που θα πρέπει να δώσετε ωστόσο προσπαθήστε να μην είστε αφελείς και αφηρημένοι ώστε να μην χάσετε προσωπικά σας αντικείμενα και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε  με κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο θα έχετε και κάποια συναισθηματική ένταση για θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/03/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα