Τι να κάνεις αν περιτριγυρίζεται από άλλες στη δουλειά του

19:01 28/12/2019 - Πηγή: iPop

Κι ενώ πηγαίνει κανονικά στον εργασιακό του χώρο, μαθαίνεις μια μέρα από τον ίδιο ότι είναι με άλλες στη δουλειά και δουλεύει μαζί τους. 

Και φυσικά εσύ αρχίζεις να ζηλεύεις και να νιώθεις ότι απειλείσαι, ενώ αυτός μπορεί πολύ απλά να κάνει τη δουλειά του. Όμως, δεν αισθάνεσαι και πολύ άνετα με αυτό και είναι λογικό όταν ξέρεις ότι κάθε μέρα είναι με άλλες στη δουλειά για αρκετές ώρες.

Τι μπορείς, όμως, να κάνεις, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη σχέση σας;

Θέσε τα όριά σου

Αν δεν νιώθεις καλά με το γεγονός ότι υπάρχουν άλλες γυναικείες παρουσίες στη δουλειά του, μίλα μαζί του

και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, εξήγησέ του πώς νιώθεις και πώς η σχέση με τις συναδέλφους του θες να μείνει επαγγελματική και να μην βρίσκονται εκτός γραφείου χωρίς λόγο.

Κάνε αισθητή την παρουσία σου

Φυσικά και θα νιώθεις πιο άνετα αν οι συνάδελφοί του ξέρουν ότι έχει σχέση. Γι’ αυτό και φρόντισε να το μάθουν. Το ιδανικό θα ήταν να τους το πει ο ίδιος πάνω στην κουβέντα, αλλά αν βλέπεις πως δεν το κάνει, μπορείς μια μέρα να περάσεις να τον πάρεις από τη δουλειά. Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι δε θα εισβάλλεις στον εργασιακό του χώρο και δε θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση.

Βάλ’ τον στη θέση σου

Αν δεν καταλαβαίνει το πώς νιώθεις, δώσε του ένα παράδειγμα με τη δικιά σου δουλειά και κάνε τον να μπει στη θέση σου. Σίγουρα δε θα νιώσει ούτε αυτός ωραία και θα φροντίσει να μην δώσει δικαίωμα σε καμία άλλη.

Μην ρίξεις το επίπεδο

Όσο κι αν ζηλεύεις κι αν αγχώνεσαι, φρόντισε να μην κάνεις αυτά που κοροϊδεύεις. Μην ρίξεις το επίπεδό σου και πηγαίνεις στη δουλειά του κάθε μέρα ή κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας. Κράτα την αξιοπρέπειά σου και φρόντισε η ζήλια σου να μην φανεί στη δουλειά του.

Διάβασε ακόμα:

5 tips για να μην χαθεί ποτέ ο ρομαντισμός στη σχέση σου!

Photo: unsplash/rawpixel

Το άρθρο Τι να κάνεις αν περιτριγυρίζεται από άλλες στη δουλειά του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα