Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει απόψε στην Αττική

17:07 28/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Χιόνια απόψε στην Αττική θα φέρει η κακοκαιρία «Ζηνοβία«, όπως προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο είναι: 

Διόνυσος, Νέα Πεντέλη, Βαρνάβας, Βίλια, Ροδόπολη, Ερυθρές, Κρυονέρι, Άνοιξη, Αφίδνες, Δροσιά, Καπανδρίτι, Σταμάτα, Θρακομακεδόνες, Ανθούσα, Πολυδένδρι, Εκάλη, Νέα Ερυθραία και, πιθανώς, Κηφισιά και Μελίσσια. 

H ανάρτησή του στο facebook:

«Όσον

αφορά στην Αττική, και τα τελευταία στοιχεία θέλουν τη θερμοκρασία χοντρικά από αργά τη νύχτα προς τα μεσάνυχτα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής να μπορεί δώσει χιονοπτωσεις κατά διαστήματα πυκνές σε συνδυασμό και με ενισχυμένο βοριά στις παρακάτω ορεινές περιοχές του νομού αλλά και μέχρι σε και κάποια βόρεια προάστεια!
Οπως :ΔΙΟΝΥΣΟ, ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΒΑΡΝΑΒΑ, ΒΙΛΙΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΕΡΥΘΡΕΣ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΑΝΟΙΞΗ, ΑΦΙΔΝΕΣ, ΔΡΟΣΙΑ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΑΝΘΟΥΣΑ, ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΕΚΑΛΗ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ και πιθανώς ΚΗΦΙΣΙΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Από τις προμεσημβρινές, όμως, ώρες και, κυρίως, προς το μεσημέρι της Κυριακής οι χιονοπτώσεις εξασθενούμενες θα πρέπει να μετατραπούν σταδιακά σε βροχή ή χιονόνερο στις περισσότερες προαναφερθείσες περιοχές και να περιοριστούν σε μεγαλύτερα υψόμετρα…εκτός ίσως από το Διόνυσο, τη Νέα Πέντέλη το Βαρνάβα και τα Βίλια!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

The post Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει απόψε στην Αττική appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα