Αυτή θα είναι η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision!

17:17 28/12/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί να είναι ακόμα τέλη Δεκέμβρη και ο Μάιος να αργεί λιγάκι, όμως ξέρουμε ήδη ποιος ή ποια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2020. 

Η απόφαση της ΕΡΤ, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας μας, φαίνεται να έχει «κλειδώσει» σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας

στη Eurovision της χρονιάς που έρχεται. Ποιος ή ποια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2020;

Σύμφωνα με το OGAE Greece, η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη έχει συμφωνήσει με την ΕΡΤ για τη συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό. Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετέχει θα είναι σε pop μουσική και σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision. Μαζί τους θα συνεργαστεί, όπως φαίνεται, ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής επιμέλειας. Το όνομα του τραγουδιού, καθώς και οι στίχοι παραμένουν στοιχεία άγνωστα ακόμα.

Παρ’ όλα αυτά η ΕΡΤ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρας, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Να θυμίσουμε πως η Eurovision φέτος θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά τη νίκη της χώρας στο διαγωνισμό του 2019 στο Τελ Αβίβ. Οι δύο ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 12 και 14 Μαΐου και ο τελικός στις 16 Μαΐου 2020.

Λίγα λόγια για τη Στεφανία Λυμπερακάκη:

Η νεαρή τραγουδίστρια γεννήθηκε το 2002 στην Ολλανδία, αλλά είναι ελληνικής καταγωγής. Η Eurovision δεν της είναι εντελώς άγνωστη, αφού έχει συμμετέχει στη Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα την έχουμε γνωρίσει από την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019, όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Con Calma».

Διάβασε επίσης:

Οι Hooverphonic διεκδικούν τη Eurovision εκπροσωπώντας το Βέλγιο!

Photo: eurovisionworld.com 

Το άρθρο Αυτή θα είναι η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα