Οι πιο αστείες καταστάσεις της καθημερινότητας μέσα από τα μάτια ενός Ισπανού καλλιτέχνη!

13:07 28/12/2019 - Πηγή: iPop

Σίγουρα κι εσύ ορισμένες φορές γελάς με καταστάσεις της καθημερινής ζωής που σε φέρνουν σε αμήχανη θέση. Κι όταν περνάει ο καιρός και σκέφτεσαι τα πράγματα με ηρεμία γελάς με την ψυχή σου. 

Είναι λογικό να τρέχεις μες την ημέρα σου και να βιώνεις διάφορες καταστάσεις της καθημερινής ζωής που όταν τις βλέπεις με τρίτο μάτι γελάς. Αυτές, βέβαια, οι στιγμές είναι που κάνουν πιο ωραία την καθημερινότητά μας και που θα έχουμε να θυμόμαστε.

Ένας Ισπανός καλλιτέχνης αποφάσισε να εικονογραφήσει όλες αυτές τις περίεργες

καταστάσεις της καθημερινότητας, διασκεδάζοντάς το. Ο Nacho Diaz Arjona είναι ένας Ισπανός εικονογράφος που δημιουργεί τις πιο απίθανες καταστάσεις της καθημερινής ζωής και τις αντικρίζει γεμάτος χιούμορ και γλυκύτητα. Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι ερωτεύτηκαν τα σχέδιά του, χάρη στον προσωπικό του λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram. Ο Naolito, όπως είναι το όνομα του καλλιτέχνη του, έχει, επίσης, μια ιστοσελίδα , μέσω της οποίας διακινεί διάφορα άρθρα σχετικά με τους χαρακτήρες στις εικονογραφήσεις του.

Τι θα έλεγες να ρίξεις κι εσύ μια ματιά στις δημιουργήσεις του με τα Πριν και Μετά από διάφορες καθημερινές καταστάσεις;

Τι ανακούφιση! 

View this post on Instagram

I had to do this

Keywords
Τυχαία Θέματα