Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου δεν σε ικανοποιεί στο κρεβάτι;

18:23 15/12/2019 - Πηγή: iPop

Σεξ και ικανοποίηση στο κρεβάτι πάνε μαζί. Και πώς να μην πηγαίνουν, αφού προφανώς και θες να περνάς καλά κατά την ερωτική επαφή. 

Τι συμβαίνει, όμως, όταν η ικανοποίηση στο κρεβάτι δεν είναι αρκετή και όπως θα την ήθελες; Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου δεν σε ικανοποιεί πλήρως κατά τη διάρκεια του σεξ; Μπορείς να κάνεις κάτι; Κι αν ναι, τι;

Το ξέρω, σκέφτεσαι ότι θα τον πληγώσεις και ότι δεν γίνεται να πεις κάτι τέτοιο. Είναι, όντως, πολύ δύσκολο, ωστόσο κάτι πρέπει να κάνεις για να ευχαριστιέσαι κι εσύ το σεξ.

Unsplash/Maddi Bazzocco

Τι να κάνεις;

Μην προσποιείσαι

Αν η ικανοποίηση στο κρεβάτι δεν είναι αρκετή, τότε δεν χρειάζεσαι να προσποιείσαι μόνο και μόνο για να νιώθει αυτός καλά. Μην του τονώνεις τον εγωισμό και την αυτοπεποίθηση με ψέματα. Αφού δεν σε ικανοποιεί αρκετά κάν’ το αισθητό.

Γίνε εγωίστρια

Δε θα του κάνεις εσύ όλα τα χατίρια στο κρεβάτι και θα περνάει αυτός τέλεια τη στιγμή που αυτός δεν κάνει το ίδιο και για σένα. Βάλε κι εσύ για λίγο τη δική σου ικανοποίηση πάνω από τη δική του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα περνάει καθόλου καλά κι αυτός. Απλά πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι κι εσύ λίγο τον εαυτό σου στο κρεβάτι.

Μην δείχνεις ενθουσιασμένη

Μετά το σεξ μην δείχνεις ενθουσιασμένη με την απόδοσή του. Αφού δεν σου άρεσε, γιατί να του απαντήσεις θετικά στην ερώτηση «Ήμουν καλός;» ή «Σου άρεσε;»; Βάλε φρένο, επίσης, και στα φιλιά και στις αγκαλιές μετά το σεξ, όταν δεν τις εννοείς. Τι; Θα κλείσει καλά έτσι η ερωτική πράξη, ενώ δεν πέρασες καλά; Όχι!

Θίξε τον εγωισμό του

Πέτα του καμιά σπόντα στο άκυρο εκεί που δεν το περιμένει. Τι χειρότερο μπορεί να γίνει; Θίξε και λίγο τον εγωισμό του και την ικανοποίησή του. Φυσικά αυτό μην το κάνεις μπροστά σε τρίτους, αλλά μόνο όταν θα είστε οι δυο σας.

Διάβασε ακόμα:

Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου σκέφτεται μόνο τον εαυτό του στο κρεβάτι

Photo: bikeriderlondon/Shutterstock

Το άρθρο Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου δεν σε ικανοποιεί στο κρεβάτι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα