Αυτά είναι τα κοσμήματα που είναι στη μόδα για το 2020!

12:30 15/12/2019 - Πηγή: iPop

Vintage κοσμήματα αποτελούν την επιλογή-πόθο του τελευταίου διαστήματος. Η νοσταλγική αύρα τους ελκύει. Και σε συνδυασμό με το ότι έχουν αποδείξει την αντοχή τους στο χρόνο τα κατατάσσει στις πλέον επιθυμητές αγορές. Και με το ισχυρό προσόν του να μπορούν να επιδείξουν με σθένος ότι αποτελούν μια επιλογή βιώσιμη. Μένοντας πιστά στη φιλοσοφία του slow fashion. Υπενθυμίζοντας και υπογραμμίζοντας την εξής απαραίτητη προϋπόθεση που οφείλουν να ακολουθούν οι μελλοντικές σας αγορές.

Έπειτα, η αισθητική τους είναι, τόσο ξεχωριστή και

διαφορετική ανάμεσα σε όλα τα “καινούργια” – αυτά που μεταξύ τους φαίνονται όλα ίδια. Ενώ, αυτά έχουν φυλακίσει μέσα τους το αίσθημα του πολύτιμο. Εξασφαλίζοντας εύκολα και μοιραία το στοιχείο της ατομικότητας. Αποτελώντας εκείνη τη μικρή λεπτομέρεια που σας διαφοροποιεί από τους γύρω σας. Οτιδήποτε παλιό άλλωστε δείχνει πολύ πιο ελκυστικό συγκριτικά με κάτι καινούργιο.

Τα περισσότερα vintage κοσμήματα μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, χωρίς να χάνουν τίποτα από την ποιότητα που τελευταία επιδιώκεται συστηματικά σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας όλων.

View this post on Instagram

Vintage Chanel perfection

Keywords
Τυχαία Θέματα