Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (10/10/14)

09:08 10/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Δώστε προτεραιότητα σε όλα εκείνα που για καιρό έχετε αναβάλει για να μην τα βρείτε αργότερα πιεστικά μπροστά σας. Η τάση σας να κυριαρχήσετε στην σχέση σας μπορεί να φέρει τριγμούς και αναταράξεις, καλό είναι να κατεβάσετε τους τόνους. Όσοι από εσάς ασχολείστε με τον τομέα των ταξιδιών έχετε μεγάλη εύνοια. Τα ερωτικά σας σύντομα θα πάρουν μια εντελώς νέα τροπή, αλλά πρέπει να μην φανείτε πολύ εγωιστές για να το απολαύσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας εξακολουθεί και σήμερα να σας ταλαιπωρεί. Μοιάζει σαν να μην

είναι δυνατόν να γίνουν κατανοητά ούτε αυτά που λέτε ούτε αυτά που κάνετε. Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο αλλά θα πρέπει να μην τους αφήσετε να αναστατώσουν την τωρινή σας ζωή . Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε σε παιδιά, γονείς και συντρόφους για να μην έχετε περισσότερες εντάσεις.

Δίδυμοι

Ο Ερμής μπαίνει σήμερα ανάδρομος στον φιλικό σας Ζυγό και αισθάνεστε έναν αέρα ελευθερίας να αναζωογονεί τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Μην αφήσετε όμως τις υποχρεώσεις σας για να κινηθείτε μόνον επικοινωνιακά, η επικοινωνία είναι εργαλείο και όχι σκοπός. Ερωτικά περνάτε σε μια πιο ανάλαφρη εποχή και η γοητεία σας μπορεί να σας κάνει ακαταμάχητους, αλλά να προσέξετε, οι απιστίες δεν ευνοούνται.

Καρκίνος

Το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής περνάει στον Ζυγό και σε τετράγωνο με το ζώδιό σας, ίσως να σας δυσκολέψει λίγο σήμερα, μιας και θα σας φανεί ότι οι άνθρωποι γύρω σας γίνονται ξαφνικά ρηχοί και ανούσιοι, ενώ εσείς θέλετε πραγματική επικοινωνία και καθαρές εξηγήσεις σε όλους τους τομείς. Καλό είναι να μην είστε σήμερα πολύ απαιτητικοί με τους άλλους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και μην γίνεστε πολύ επικριτικοί.

Λέων

Ο Ήλιος αυτή τη στιγμή ζητάει από εσάς να γίνετε πρωταγωνιστές της ζωής σας. Με τον Δία σε εξάγωνο τόσο με τον Ήλιο όσο και με την Αφροδίτη η ημέρα σας γίνεται ένας καυτός πίδακας ενεργειών και δυνατοτήτων. Η ημέρα μπορεί να σας φέρει τύχη, γνώση, αγάπη, αλλά και χρήματα, αν κινηθείτε σοφά και με προσοχή. Δώστε όλη σας την ενέργεια στην επίτευξη των στόχων σας και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας σταματήσει.

Παρθένος

Μια ξαφνική εσωτερική γαλήνη μετά την τρικυμία που έχετε περάσει τις προηγούμενες ημέρες σας βοηθάει να δείτε με πολύ ξεκάθαρο βλέμμα όλα όσα για καιρό εμποδίζουν ύπουλα την ανάπτυξή σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό, ανάδρομος, σας κάνει να θέλετε να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας. Γίνεστε πολύ υποχωρητικοί, ο θυμός επιτέλους σας εγκαταλείπει και βάζετε τα θεμέλια ουσιαστικών συνεργασιών και σχέσεων.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να είναι σε εξάγωνο με τον Δία η εσωτερική σας γνώση αυξάνεται αυτόματα και ανοίγουν τα μάτια της ψυχής σας σε νέα πεδία. Πιθανόν να έχετε μια εισροή εσόδων, αλλά και κάποια αυξημένη τύχη, που την χρειάζεστε πάρα πολύ για να αντιμετωπίσετε την πολύ προκλητική αυτή περίοδο που η Έκλειψη σας χάρισε. Χρησιμοποιείστε τον Δία σαν όχημα για να έχετε επαγγελματική άνοδο.

Σκορπιός

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνάει σήμερα στον γειτονικό σας Ζυγό νιώθετε να απελευθερώνεστε από ένα ψυχικό βάρος και μια σύγχυση που σας ταλαιπώρησαν πολύ. Μην νομίσετε όμως ότι θα γίνουν μονομιάς τα πράγματα ρόδινα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, καθώς οι δυσκολίες θα συνεχιστούν

Τοξότης

Ο Δίας από σήμερα είναι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη. Αυτό άμεσα σας ωφελεί, καθώς ο Δίας είναι και σε καλή όψη τόσο με τον Ήλιο όσο και με τον Άρη. Έχετε ένα ξαφνικό άγγιγμα από την αγάπη, είστε πολύ κοντά σε Ταύρους και Ζυγούς και νιώθετε ότι οι δυνάμεις σας πολλαπλασιάζονται. Είναι εξαιρετική στιγμή για να παγιώσετε καλές συνήθειες διατροφής που θα αναδείξουν την γοητεία σας.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, αλλά και άλλες ευνοϊκές όψεις, αρχίζετε να ισορροπείτε και να νιώθετε ότι η ζωή σας χαμογελάει. Μια ροή εσόδων είναι πιθανή, ξεμπλοκάρουν κάποια χρήματα που τα περιμένατε καιρό, ενώ και συναισθηματικά νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας χρειάζονται. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και απολαμβάνετε την ημέρα με τον σύντροφο και την οικογένειά σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σας ευνοεί να ξεκινήσετε ουσιαστικά να ασχολείστε με τα ζητήματα της εργασίας σας. Οι συνεργάτες σας δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, αλλά και οι άνθρωποι που αγαπάτε αρχίζουν να σας καταλαβαίνουν καλύτερα, σας βοηθούν και σας συμμερίζονται. Δώστε προτεραιότητα στην δουλειά σας, αλλά με μετρημένα βήματα και χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας αλλά και η Σελήνη σας κάνουν έντονα συναισθηματικούς. Ο Ερμής που εγκατέλειψε τον φιλικό σας Σκορπιό ανάδρομος για να περάσει στον Ζυγό σας βοηθάει να δείτε με περισσότερο καλή διάθεση φίλους, συνεργάτες, συγγενείς και γενικά όλους όσους σχετίζονται μαζί σας. Σας είναι πιο εύκολο να δώσετε τόπο στην οργή, υποχωρεί ο εγωισμός και η ανασφάλεια . Ίσως να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση που να είναι ενδιαφέρουσα, δώστε της προσοχή και αντιμετωπίστε την περίπτωση να ασχοληθείτε με κάτι έξω από την μέχρι τώρα δραστηριότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (10/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα