Όταν αγαπάς δεν αρκεί μόνο να το λες

22:00 9/10/2014 - Πηγή: iPop

Ποιο είναι το πιο πολυτραγουδισμένο συναίσθημα; Φυσικά η αγάπη και δε νομίζω ότι είναι τυχαίο. Λένε ότι η δύναμη της αγάπης μπορεί να σε μεταμορφώσει σε κάτι άλλο να σε αλλάξει σαν άνθρωπο και σε κάνει να σπάσεις ακόμα και τις πιο δυνατές αλυσίδες που σε κρατούν οπουδήποτε. Όλα ξεκινούν απλά! Γνωριζόμαστε, δαγκώνουμε εκείνο το σίδερο, καλέ πώς το λένε έχει μια ιδιαίτερη ονομασία; Ναι, τη λαμαρίνα εννοούμε. Και αφού, λοιπόν, τη δαγκώσεις και αν είσαι τυχερός-η και δεν μείνει κανένα δόντι επάνω της με τον καιρό μπορεί ο έρωτας και η καψούρα σου να μετατραπεί σε αγάπη.

Ο φόβος, όμως, είτε

της απόρριψης, είτε της αμφιβολίας ή ακόμα και της μοναξιάς σου κλείνουν το μυαλό και σου επιτρέπουν να ανοίξεις μόνο το στόμα και να πεις ένα δειλό: Σ’αγαπώ. Τη μικρή αυτή κουβέντα που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Και οκ την είπες! Νομίζεις πώς αρκεί; Φυσικά και όχι! Η αγάπη δεν είναι μια απλή λέξη, η αγάπη είναι εκατό χιλιάδες πράξεις κλεισμένες σε λίγα γράμματα.

Πολλές φορές είναι τρόπος ζωής. Μιας ζωής άμεσα συνδεδεμένης με αυτόν ή αυτή που αγαπάς, γιατί όταν το νιώθεις δεν αρκεί μόνο να το λες, οφείλεις και να το δείχνεις. Να φωνάζεις με τις πράξεις σου: Είμαι εδώ γιατί σ’αγαπώ. Είμαι εδώ γιατί η ζωή μου χωρίς εσένα είναι μαύρη. Τα βράδια περνούν βασανιστικά αργά και η μέρα είναι ατελείωτη. Ενώ όταν είσαι εδώ εσύ, μόνο εσύ που αγαπάω όλα είναι αλλιώς. Παίρνουν το δικό σου χρώμα, προχωρούν με το χρόνο που έχει το δικό σου ρολόι και αλλάζουν μαζί με τις εκφράσεις του προσώπου σου.

Όπως κατάλαβες αν αγαπάς αληθινά, σκίζεις σύννεφα, γαζώνεις ουρανούς και κεντάς τον ήλιο. Ναι, όλα αυτά τα κάνεις μόνο όταν αγαπάς και δε φοβάσαι να το πεις. Αντιθέτως το φωνάζεις και κάνεις τους πάντες να το καταλάβουν, να το βάλουν στο μυαλό τους και να το εμπεδώσουν.

The post Όταν αγαπάς δεν αρκεί μόνο να το λες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα