Πώς να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων με φυσικό τρόπο

08:31 10/10/2014 - Πηγή: iPop

Νομίζεις ότι το πλυντήριο πιάτων επειδή σκοπό έχει να καθαρίζει και να απολυμαίνει τα πιάτα σου είναι ένας καθαρός χώρος; Κάνεις λάθος! Πολλές φορές οι βρωμιές και τα λίπη που φεύγουν από τα πιάτα κατά τη διάρκεια του πλυσίματος συσσωρεύονται στο εσωτερικό της συσκευής και μετατρέπονται σε μικροοργανισμούς ή ακόμα και μούχλα. Έτσι, είμαστε εμείς εδώ για να σου πούμε πώς μπορείς να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων σωστά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τρόποι για να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων!Αρχικά πρέπει να αδειάσεις καλά το πλυντήριο και να αφαιρέσεις ή να βγάλεις το
κάτω του καλάθι όσο πιο έξω γίνεται. Με μία στεγνή πετσέτα καθάρισε καλά όλες τις επιφάνειες του πλυντηρίου και μόλις εντοπίσεις την υποδοχή της αποχέτευσης καθάρισε καλά γύρω από αυτήν.Αφαίρεσε το ειδικό φίλτρο του πλυντηρίου και πλύνε το καλά με καυτό νερό για να διαλυθούν τα λίπη που μπορεί να βρίσκονται κολλημένα επάνω τους.Σε ένα μπολ κάνε ένα μείγμα με μία κούπα ξύδι και μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και άσε το μέσα στο πλυντήριο σου.Βάλε το πλυντήριο σε λειτουργία και άσε το να κάνει μια ολοκληρωμένη πλύση.Αφού τελειώσει το πλυντήριο μην το ανοίξεις αμέσως. Άσε το κλειστό για 20 τουλάχιστον λεπτά. Οι υδρατμοί που βρίσκονται στο εσωτερικό του θα λιώσουν μέχρι και το τελευταίο υπόλειμμα βρωμιάς που μπορεί να υπάρχει.Το καθάρισμα σου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, μένει μόνο να σκουπίσεις όλα το πλυντήριο με χαρτί κουζίνας και θα δεις αμέσως ότι θα λάμπει και θα μοιάζει λες και το αγόρασες μόλις χτες.

The post Πώς να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων με φυσικό τρόπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα