Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/4/2020)

09:18 7/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/4/2020):Κριός

Μια καλή ημέρα η σημερινή, καθώς χαλαρώνεις από την πίεση τον προηγούμενων ημερών, με τη Σελήνη από τον Ζυγό σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Νιώσε ερωτικός σήμερα,

και επικοινώνησε με δυναμισμό με τον ερωτικό σου σύντροφο, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να εναρμονίζεται με τη Σελήνη.

Ταύρος

Νιώθεις πολύ δυναμικός σήμερα, και αρκετά ερωτικός, κάτι που αντανακλάται στην εργασία σου, με τη Σελήνη από τον Ζυγό αλλά και την Αφροδίτη από τους Διδύμους, να εναρμονίζονται με τον Άρη από τον Υδροχόο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για να πετύχεις τους σκοπούς σου σήμερα, καθώς οι γύρω σου ανταποκρίνονται στη μαγνητικότητά σου.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε αρμονική όψη με τη Σελήνη από τον Ζυγό, μπορείς σήμερα να απολαύσεις ειδυλλιακές στιγμές ερωτισμού με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Με τον Άρη από τον Υδροχόο σε επίσης αρμονική όψη με τη Σελήνη, παρασύρεσαι σε ένα παιχνίδι άκρατου σεξουαλισμού και δυναμισμού.

Καρκίνος

Η απομόνωση σε βοηθά να τα βρεις με τον εαυτό σου αλλά και να περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε όψη αρμονίας με τη Σελήνη από τον Ζυγό. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μπορείς να χαλαρώσεις, με τον Άρη από τον Υδροχόο, σε αρμονική όψη με τη Σελήνη.

Λέων

Παρόλη την απομόνωση, βρες τρόπους να επικοινωνήσεις με αγαπημένους φίλους αλλά και με το ταίρι σου, καθώς σήμερα νιώθεις αγαπητός, με τη Σελήνη σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο αλλά και την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Θα σου χαρίσουνε πολύ όμορφες στιγμές και θα σου αναπτερώσουν το ηθικό, τονίζοντας σου την αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Είναι μια υπέροχη ημέρα για να βάλεις σε τάξη θέματα εργασίας και καριέρας, με τη Σελήνη από τον Ζυγό σε αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη από τους Διδύμους αλλά και τον Άρη από τον Υδροχόο. Προχώρησε δυναμικά και διεκδίκησε όσα σου αναλογούν, ειδικά όσο αναφορά χρήματα. Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Ζυγός

Μια πολύ ερωτική ημέρα η σημερινή, με τη Σελήνη από το ζώδιό σου σε όψεις αρμονίας με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Πέρνα όμορφα με άτομα που αγαπάς και διεκδίκησε τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις τέτοιες κινήσεις.

Σκορπιός

Νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς σήμερα στη ζεστασιά του σπιτιού σου, με τη Σελήνη από τον Ζυγό να σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να ηρεμήσεις και να αναδιοργανώσεις τις σκέψεις σου, ηρεμώντας την ψυχή σου.

Τοξότης

Και για σένα φίλε Τοξότη είναι μια σημαντική ημέρα, όπου μπορείς να νιώσεις την αγάπη και την αποδοχή των φίλων σου αλλά και από το ταίρι σου, με τη Σελήνη από τον Ζυγό σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Μην σταματάς τις βιντεοκλήσεις λοιπόν, πέρνα, έστω και από μακριά, χρόνο μαζί τους, για να γεμίσει η καρδιά σου.

Αιγόκερως

Εργασιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, για να ξεκαθαριστούν, με τη Σελήνη από τον Ζυγό σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από τους Διδύμους, να σε βοηθούν να χρησιμοποιήσεις τον γλυκό σου εαυτό για να τα επιλύσεις. Απέφυγε χαώδεις καταστάσεις στην επικοινωνία με τους γύρω, με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή από τους Ιχθύες.

Υδροχόος

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε όψεις αρμονίας με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και τη Σελήνη από τον Ζυγό, νιώθεις δυναμικός και ερωτικός σήμερα, έτοιμος να διεκδικήσεις την ίδια τη ζωή. Απέφυγε όμως την υπερφίαλη αισιοδοξία, με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να σου δημιουργούν σύγχυση.

Ιχθείς

Αντί να νευριάζεις με την καραντίνα, μπορείς να επικοινωνήσεις με φίλους και να χαρείς τη θαλπωρή της οικογένειάς σου, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη από τον Ζυγό και την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Όλη αυτή η καταπιεσμένη ενέργεια που σε εκνευρίζει, θα κατευναστεί και θα νιώσεις καλύτερα.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα