Οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου την Άνοιξη!

18:33 6/4/2020 - Πηγή: iPop

Άνοιξη! Μια καλή εποχή για αλλαγές, όχι μόνο στη ζωή σου, αλλά και στο χώρο που ζεις και περνάς πολλές ώρες της ημέρας σου. Τι μπορείς, όμως, να αλλάξεις στο σπίτι την Άνοιξη; 

Μήπως τώρα που ανθίζουν τα λουλούδια κι αλλάζει ο καιρός σιγά σιγά και το κλίμα να κάνεις κάποιες αλλαγές και στο σπίτι σου; Δεν χρειάζεται να είναι φοβερός αλλαγές που θα το κάνουν αγνώριστο, ούτε να ξοδέψεις ένα σωρό χρήματα. Με μερικά εύκολα tips θα δεις το σπίτι σου να αλλάζει την Άνοιξη.

Τι
να αλλάξεις στο σπίτι την Άνοιξη;Φτιάξε τη ντουλάπα

Φυσικά και πρέπει να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις τη ντουλάπα σου αυτή την περίοδο. Βγάλε τα χοντρά, μάλλινα ρούχα που φόραγες το χειμώνα και άσε μόνο όσα σου είναι απαραίτητα αυτό το διάστημα. Μην ξεχάσεις πως είναι η εποχή που πρέπει να αρχίσεις να φοράς λίγο περισσότερο χρώμα στα ρούχα σου.

Έτσι θα φτιάξεις σωστά τη ντουλάπα για την Άνοιξη! 

Δώσε χρώμα στο σπίτι

Φώτισε το σπίτι σου, επιλέγοντας όμορφα ριχτάρια για τους καναπέδες και χρωματιστές μαξιλαροθήκες που θα ταιριάζουν φυσικά στο σπίτι σου και θα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Προτίμησε πιο έντονα και χαρούμενα χρώματα ακόμα και για τα σεντόνια σου. Μπορείς, βέβαια, να αλλάξεις και τις κουρτίνες σου, μια έντονη αλλαγή που θα επηρεάσει και την ψυχολογία σου.

Άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει

Διώξε ό,τι σου χαλάει το κέφι και σου δημιουργεί κακή ψυχολογία. Δεν χρειάζεται πολύ κόπο για να ξεκαθαρίσεις τι σου χρειάζεται και σου αρέσει μες το σπίτι σου. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να είναι υπερφορτωμένο με πολλά αντικείμενα για να είναι όμορφο.

Διάλεξε αγαπημένα φυτά

Τα φυτά είναι μια ακόμα καλή επιλογή, αν δεν υποφέρεις φυσικά από τις αλλεργίες της εποχής αυτής. Γενικά, τα ζωντανά φυτά και λουλούδια ενισχύουν τη θετική αύρα του χώρου, προσφέροντας αρμονία και ισορροπία. Τα πολύχρωμα λουλούδια ίσως να σε κάνουν να ανανεωθείς και να νιώσεις πολύ πιο όμορφα.

Διάβασε ακόμα:

Γίνε δημιουργικός: Οργάνωσε κι ανανέωσε το σπίτι σου με απλά βήματα!

Photos: Pexels

Το άρθρο Οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου την Άνοιξη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα