Έχουμε όλο το backstage από το La Casa de Papel | Είσαι έτοιμος να γελάσεις; (Video)

19:18 6/4/2020 - Πηγή: iPop

Κι αφού είδαμε και τον τέταρτο κύκλο της σειράς που τόσο έχουμε αγαπήσει, ψάξαμε και βρήκαμε το backstage από το La Casa de Papel. 

Η αγαπημένη μας σειρά ήρθε εν μέσω κορονοϊού να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας κρατήσει συντροφιά για οχτώ περίπου ώρες συνολικά. Όμως, ακόμα περισσότερο μας έκανε να γελάσουμε όλο το backstage από το La Casa de Papel. Έτσι, αποφασίσαμε με τη σειρά μας να το μοιραστούμε και μαζί σου και να σε κάνουμε να γελάσεις κι εσύ με την ψυχή σου.

Αν είσαι πραγματικός λάτρης της σειράς αυτής θα καταλάβεις

και την παραμικρή σκηνή, θα θυμηθείς σε ποια σεζόν και σε ποιο επεισόδιο περίπου γυρίστηκε, αλλά και ίσως θελήσεις να την ξαναδείς. Μερικές σκηνές από αυτά τα δύο βίντεο με το backstage αφορούν το τρίτο μέρος της σειράς κι άλλα το τέταρτο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα τα λατρέψεις, θα γελάσεις και θα νοσταλγήσεις τις στιγμές που έβλεπες τα επεισόδια μες την αγωνία.

Άκου όλα τα τραγούδια απ’ το La Casa de Papel! 

Για να σου δώσουμε μία μικρή γεύση από αυτό που θα δεις να σου πούμε πως ακόμα και ο αγαπημένος μας και πάντα σοβαρός Professor γελάει στα γυρίσματα, κάτι που δεν φαίνεται φυσικά στα επεισόδια. Κι όχι απλά γελάει, αλλά κάνει και λάθη, άνθρωπος είναι κι αυτός μπερδεύει τα λόγια του πού και πού.

Έχεις δει ποτέ τους ηθοποιούς του La Casa de Papel | Είσαιμε τόσο κέφι και τόση όρεξη; Ε λοιπόν, φαίνεται πως περνάνε καλά στα γυρίσματα της σειράς κι έτσι βγαίνει κι ένα ωραίο αποτέλεσμα και στα βίντεο από το backstage, αλλά και στα επεισόδια της σειράς. Φαίνεται πως όλοι αγαπούν αυτό που κάνουν κι όποτε μπορούν το διασκεδάζουν και λίγο παραπάνω. Οι κάμερες, όμως, γράφουν κι ιδού το αποτέλεσμα!

Διάβασε ακόμα αν θα συνεχιστεί η σειρά:

La Casa de Papel: Το Twitter πήρε “φωτιά” | Θα έχει και 5ο κύκλο;

Το άρθρο Έχουμε όλο το backstage από το La Casa de Papel | Είσαι έτοιμος να γελάσεις; (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα