Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/6/2020)

09:00 6/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (6/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/6/2020), μια συνάντηση θα κάνετε τις μέρες αυτές, με ένα

πρόσωπο από το παρελθόν, που για ένα φεγγάρι της ζωής σας, ήσασταν μαζί. Ίσως να είναι ένας φίλος από τα παλιά, ένας συνεργάτης ή ακόμα και ένας άνθρωπος που υπήρξατε ερωτικά μαζί. Ανεξάρτητα από τους λόγους που η σχέση αυτή διακόπηκε, τώρα θα έρθει στη ζωή σας και θα παραμείνει. Ίσως μάλιστα να έχει τώρα να σας κάνει και μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Διερευνήστε το.

Ταύρος

Επισκέψεις κοινωνικές εκδηλώσεις ή ακόμα και συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, όλα είναι στο πρόγραμμα σήμερα και αύριο. Σπάστε λοιπόν τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, βρίσκοντας χρόνο να χαλαρώσετε και να κάνετε εκείνα που σας ευχαριστούν. Σχέσεις που στο προηγούμενο διάστημα διαταράχθηκαν, τώρα θα διορθωθούν, αρκεί να μην επιμένετε στις απόψεις σας, ή τουλάχιστον κρατήστε τις τώρα για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Προκύπτει η ευκαιρία σήμερα και αύριο, να λάβετε μία οικονομική ενίσχυση, όχι από την εργασία σας, ή από μία πάγια πηγή εσόδων που έχετε αλλά κάτι σαν πριμ αποδοτικότητας ή υπό τη μορφή δώρου, σε αναγνώριση μίας προσπάθειάς σας. Ή κερδίζετε κάποια χρήματα που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Με ενισχυμένη την καταναλωτική σας διάθεση, προσέξτε να μην τα δαπανήσετε άσκοπα. Φερθείτε με σύνεση.

Καρκίνος

Ο καλύτερος προγραμματισμός και η οργανωτικότητα, θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, του να μην προλαβαίνετε υποχρεώσεις και καθήκοντα, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Μικρά θεματάκια υγείας μην τα παραμελείτε, καλό θα ήταν να πάρετε τη γνώμη του ειδικού, γιατί μπορεί λίγο αργότερα να σας ταλαιπωρήσουν άδικα. Προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε περισσότερο, αν γίνεται.

Λέων

Ορισμένοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και με τη στάση ή τον τρόπο τους θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που αγνοούσατε. Προβολή ονομάζεται αυτό στην ψυχολογία. Πιθανόν λοιπόν σήμερα να αισθανθείτε από έναν τέτοιο άνθρωπο θυμό, ή την αίσθηση πως προσπαθεί να σας αμφισβητήσει. Όμως η πρόθεσή του θα διέπεται από ανιδιοτέλεια και ασφαλώς πραγματικό ενδιαφέρον για εσάς και τον τρόπο που βαδίζετε.

Παρθένος

Την περίοδο αυτή κινητοποιείστε συναισθηματικά και προσπαθείτε να πάρετε ορισμένες αποφάσεις, που γνωρίζετε ότι θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας. Η επιθυμίες και η λογική, δεν έχουν σαφή σύνορα τις μέρες αυτές και πιθανόν να βιαστείτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας, παρά το μυαλό σας. Βέβαια υπάρχει και το ρητό που λέει “καλύτερα να μετανιώνεις όταν μεγαλώσεις γι αυτά που έκανες παρά για εκείνα που δε έκανες”. Ακολουθήστε αυτό που σας εκφράζει.

Ζυγός

Ο εκνευρισμός και οι στιγμές έντασης δε θα λείψουν σήμερα,καθώς και οι απροσεξίες από μέρους σας, που μπορεί να σας επιφέρουν μικρο-τραυματισμούς. Προσέξτε λοιπόν τους τρόπους που χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα, τον τρόπο που οδηγείτε αλλά και την οδική συμπεριφορά σας. Σε εργασιακό επίπεδο επειδή συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις την εποχή αυτή, να είστε τυπικοί στα καθήκοντά σας και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Προσέξτε τις ημέρες αυτές να μην είστε παράτυποι, ή αμελείς, σχετικά με κάποιες υποχρεώσεις που θα αναλάβετε. Μα ευχάριστη είδηση παίρνετε από ένα πρόσωπο που γνωρίζετε καιρό και τώρα επανέρχεται στην καθημερινότητά σας. Βοήθεια θα δεχτείτε από κάποιο αγαπητό σε εσάς πρόσωπο, ίσως και μία οικονομική ενίσχυση υπό μορφή δώρου. Τις ημέρες αυτές, προσέχετε τι λέτε και τι δημοσιοποιείτε στον κύκλο σας γιατί μπορεί να τύχουν παρεξηγήσεως.

Τοξότης

Τις ενστάσεις του συντρόφου ή ενός ανθρώπου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ίσως να δεχτείτε σήμερα, σχετικά με μια σχέση που διατηρείτε, είτε στα πλαίσια μιας συνεργασίας, είτε πρόκειται και για μια νέα φιλία σας. Κατά πάσα πιθανότητα, μάλλον δε θα σας επηρεάσουν οι απόψεις του και θα κάνετε το δικό σας. Λάβετε όμως υπόψιν σας ότι σε μερικά θέματα που θα θίξει, σίγουρα κάπου θα έχει δίκιο. Μην κάνετε πολλές απουσίες στο σπίτι και την οικογένεια.

Αιγόκερως

Εφόσον με τη δουλειά το έργο και τις προσπάθειές σας, έχετε αποδείξει ότι αξίζετε μία αναβάθμιση της εργασιακής σας θέσεως, θα μπορέσετε τώρα να την ζητήσετε από τον εργοδότη σας και να ανταποκριθεί στο αίτημά σας. Εάν είστε άνεργοι και ψάχνετε για μια νέα εργασία, βρίσκετε μέσα από μία γνωριμία που σας προωθεί. Εάν επιδιώκετε να αναλάβετε μία θέση σε ένα σύλλογο ή άλλη δραστηριότητα θα σας δοθεί. Μείνετε φιλόδοξοι.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/6/2020), πιθανόν να υπερεκτιμήσατε κάποιους ανθρώπους, συνεργάτες φίλους ή συμμάχους και τώρα να διαπιστώνετε ότι φάνηκαν πολύ λίγοι σε σύγκριση με την εικόνα που προσπάθησαν να σας δημιουργήσουν. Τις ημέρες αυτές, θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε σχέσεις με ανθρώπους που τους δείξατε ότι τους εμπιστεύεστε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μάθετε, ότι κάποιοι που εκτιμούσατε, δρούσαν παρασκηνιακά εις βάρος σας.

Ιχθείς

Δεν είναι εποχή σημαντικών αποφάσεων η περίοδος αυτή, όσο και αν υπάρχει μέσα σας μια δύναμη, να θέλει να τα αλλάξει όλα στη ζωή σας. Ούτε μπορείτε να κάνετε εργασιακά πειράματα, διερευνώντας την περίπτωση να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που δεν το είχατε δοκιμάσει άλλη φορά. Συμβόλαια υπογραφές και συμφωνίες καλό θα ήταν να τις αποφύγετε, γιατί μπορεί να πάρετε δεσμεύσεις που δε θα μπορέσετε να τις καλύψετε αργότερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα