Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα κεκτημένα σας, όμως αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα τα οποία μπορούν να ευνοήσουν σημαντικά θέματα για εσάς. Δείτε τα πράγματα πιο θετικά και μην απογοητεύεστε, αν όσα θέλετε δεν έχουν πετύχει ακόμα. Ελέγξετε καλύτερα τις κινήσεις σας, να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Μην πιέζετε περισσότερο από όσο πρέπει τον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ίσως νιώσετε στα επαγγελματικά σας ότι δεν είναι από τις καλύτερες ημέρες και αυτό, θα επηρεάσει την ψυχολογική σας κατάσταση.

Οι συνθήκες, δεν σας ευνοούν και αυτό θα σας ωθήσει να μεγαλοποιήσετε τα πράγματα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να διατηρήσετε συγκροτημένη την σκέψη σας. Φιλικές σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν και θα μπείτε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε θέματα και συμπεριφορές.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία

Δοκιμάζονται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1, 22

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, θα σας οδηγήσει να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα και θα αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Δεν θέλετε να ασχοληθείτε με καθημερινά ζητήματα ή θέματα ρουτίνας. Η προσοχή σας θα στραφεί σε μικρά ταξίδια ή εξόδους. Ίσως, συμβούν πολλά απρόοπτα τα οποία θα χαρίσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας. Οι επιθυμίες για την ερωτική σας ζωή θα είναι έντονες, με αποτέλεσμα να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, έμπνευση

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 0

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρνητική ψυχολογία και το αίσθημα της απομόνωσης, θα κυριαρχήσει κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτή η συμπεριφορά, θα φέρει αδιαφορία σε σοβαρά θέματα. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε και να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα, ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα. Η υπομονή και η επιμονή, θα σας ανταμείψουν στο μέλλον και θα εξισορροπήσουν την επικοινωνία σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια, οικονομικά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 3, 22

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση, είναι τα όπλα για να αντιμετωπίσετε ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις σε οικονομικές συναλλαγές. Η μέρα καλεί, την οργάνωση και τον προγραμματισμό νομικών υποθέσεων, μένοντας όμως μακριά από οριστικές αποφάσεις. Μπορείτε να οργανώσετε επαγγελματικές εξόδους και να συζητήσετε θέματα και νέα σχέδια.

Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 0

ΛΕΩΝ

Μην αφήνετε την αρνητική ψυχολογική σας κατάσταση, να σταθεί εμπόδιο σε συνεργασίες και προτάσεις, κατά την διάρκεια της ημέρα. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές σε συζητήσεις σημαντικών θεμάτων. Η συμπεριφορά σας, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας. Μην αφήσετε να επηρεάσουν την διάθεσή σας τρίτα πρόσωπα, προτιμήστε συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 5, 22

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσπάθεια να προγραμματίσετε τα καταναλωτικά σας σχέδια, θα βοηθήσει να μείνετε εντός προϋπολογισμού. Η τάση να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τις εντάσεις που μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 0

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, ευνοείται η επικοινωνία με άτομα του γυναικείου φύλου και μπορείτε να προγραμματίσετε νέα σχέδια και ενάρξεις. Στον τομέα της εργασίας σας, θα βελτιωθούν θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Αν νιώσετε διστακτικοί σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείτε από τον σύντροφό σας, ακολουθήστε μία πιο ανάλαφρη και διπλωματική οδό.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 7, 22

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, τα γεγονότα που θα εξελιχθούν, σχετίζονται με άτομα που αγαπάτε και συμπαθείτε. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα έχουν μία ευνοϊκή εξέλιξη και θα στραφείτε με δυναμισμό απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις. Στα συναισθηματικά σας, θα είστε πιο επιρρεπείς, γι’ αυτό δείτε με περισσότερη αισιοδοξία θέματα που δυσκολεύουν την επικοινωνία σας.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Οικογενειακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 0

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να εστιάσετε στο κέντρο σας, βλέποντας τα θέματα που σας απασχολούν, πιο αισιόδοξα. Η τάση να μείνετε μόνοι και να ονειρευτείτε, θα βελτιώσει την διάθεσή σας και θα επικεντρωθείτε στις προσδοκίες σας. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες που έχουν δημιουργηθεί, ίσως οφείλονται σε πιέσεις της καθημερινότητας, απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 9

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο λεπτομερής έλεγχος και ο προγραμματισμός νέων υποθέσεων, έχει την εύνοια της ημέρας και θα δώσει μία αισιόδοξη ματιά στα πράγματα. Μπορείτε λοιπόν, να ασχοληθείτε με δύσκολα ζητήματα, χωρίς όμως να παρασυρθείτε από υπερβολές. Στα ερωτικά σας μια νοσταλγική διάθεση, θα σας σπρώξει να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1, 22

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες και η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας. Θα πρέπει όμως να είστε επιφυλακτικοί και να αποφύγετε παρορμητικές συμπεριφορές, που μπορεί να επηρεάσουν τα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 2, 22

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και η ανάγκη για κάποια έξοδο, θα δώσει μία άλλη διάσταση στην ημέρα σας. Φιλικές συναντήσεις, θα μπορέσουν να σας διασκεδάσουν και να σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα θετικά συναισθήματα και η αποφασιστική σας στάση, θα φέρουν πιο κοντά τον σύντροφό σας. Διασκεδάστε και φλερτάρετε, δημιουργώντας νέους έρωτες και σχέσεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 1, 24

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα