Η Άννα Βίσση στο Καλό Μεσημεράκι έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμέναμε (Video)

20:26 5/6/2020 - Πηγή: iPop

Η Άννα Βίσση στο Καλό Μεσημεράκι εμφανίστηκε μέσω Skype και μίλησε για όλα με τον Νίκο Μουτσινά, λίγο πριν ξεκινήσει τις συναυλίες της για το Καλοκαίρι

Αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος, μη γνωρίζοντας πως θα δει την κορυφαία τραγουδίστρια στην οθόνη του πλατό και λέγοντας «Η Άννα Βίσση! Θα τρελαθώ! Ρε Άννα! Ρε Άννα γαμ…ο!».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην αρχή για το Hotel

Ερμού, αναφέροντας πως «Ήθελα να φτιάξω έναν χώρο πιο άμεσο και τον έφτιαξα αυτόν τον χώρο». Στο μεταξύ η Άννα Βίσση ανακοίνωσε πως στις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η Τεχνόπολη.

Τι είπε, ακόμα, η Άννα Βίσση στο Καλό Μεσημεράκι;

Με αφορμή την αναφορά του Νίκου Μουτσινά στο “Με αγάπη Άννα” που παρουσίασε κάποτε η Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η τηλεόραση είναι κάτι που την αφορά και επιθυμεί να κάνει και στο μέλλον, όμως δήλωσε πως μετάνιωσε τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του μουσικού show του Epsilon, “Star Academy”, κάτι που έκανε τότε για οικονομικούς λόγους.

Θα υπήρχε πιθανότητα να κάνω τηλεόραση γιατί τώρα έχω και αυτή την μπάντα. Κι εγώ την αγαπώ την τηλεόραση φτάνει να μας αγαπάει κι αυτή. Τι εννοώ; Τον κόσμο που θα ήθελε να δει κάτι οπτικά καλύτερο, ποιοτικά εννοείται καλύτερο και να έχει έναν στόχο αυτό. Καλώς ή κακώς κι εγώ έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε talent show καθαρά για οικονομικούς λόγους, ας μην γελιόμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα. Το μετάνιωσα, αλλά από τη στιγμή που το κάναμε, το κάναμε για κάποιους λόγους 

Στο τέλος, βέβαια, η Άννα Βίσση εξέπληξε για ακόμα μία φορά τον Νίκο Μουτσινά, τραγουδώντας το «Ξανά Μανά» on air με τη συνοδεία μιας μόνο κιθάρας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Αποφασισμένος να υιοθετήσει παιδί δήλωσε στο «The 2Night Show»

Το άρθρο Η Άννα Βίσση στο Καλό Μεσημεράκι έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμέναμε (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα