Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Καράβα για το GNTM 3!

17:14 5/6/2020 - Πηγή: iPop

Μετά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει για το ότι θα καθίσει στη θέση του κριτή δίπλα στην Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό, ο Γιώργος Καράβας έκανε την πρώτη του δήλωση για το GNTM 3, ενώ αποκάλυψε ότι το παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου απ’ το Star, ήταν πολλά τα ονόματα που συζητήθηκαν σχετικά με το ποιος θα πάρει τη θέση της.

Αρχικά, είχε ακουστεί ότι ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο μέντορας των αγοριών, όμως, στη συνέχεια, τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να

είναι το άτομο που θα συμπληρώσει την κενή θέση στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

GNTM 3: Ξεκίνησαν οι οντισιόν | Τι ρωτούν τους υποψήφιους;

Τελικά, τι ισχύει; Όσα είπε ο Γιώργος Καράβας!

Το μοντέλο, μιλώντας στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, δεν θέλησε ούτε να διαψεύσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται.

Η δήλωσή του είναι μάλλον λίγο… αινιγματική, αφού είπε πως πέρασε από ένα δοκιμαστικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει για ποια θέση ήταν!

Πάντως, ο Γιώργος Καράβας ξεκαθάρισε πως δεν έχουν κλείσει τίποτα και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να μιλήσει για το GNTM… Εμείς λέμε πως… κοντοζυγώνει!

Δεν έχω τίποτα επίσημο. Ό,τι γνωρίζω το μαθαίνω από εσάς. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό για το GNTM πριν από πολύ καιρό. Αυτό είναι όλο. Δεν ξέρω αν είχε γίνει για τη θέση του κριτή. Δεν έχουμε κλείσει. Την εκπομπή την έβλεπα πάντα γιατί είχε να κάνει με το αντικείμενό μου. Στην παρούσα φάση δε μπορώ να μιλήσω για το GNTM. Γιατί δε γνωρίζω. Αν είναι να έρθει, θα έρθει

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Έκλεισε! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας στο GNTM 3!

Το άρθρο Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Καράβα για το GNTM 3! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα