Τα σνακ για την παραλία που θα σε χορτάσουν χωρίς να σε παχύνουν

19:56 5/6/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι έτοιμος για απόδραση στην παραλία; Και πού πας χωρίς το ταπεράκι; Όχι, δε θα φουσκώσει η κοιλιά σου ούτε θα παχύνεις με αυτά τα σνακ για την παραλία. 

Ο υδράργυρος έχει ανέβει κι εσύ θες να πας για μπάνιο και καλά κάνεις. Ετοιμάστηκες, έβαλες το μαγιό, το καπέλο, το αντηλιακό σου, αλλά το ταπεράκι είναι άδειο. Δε θα το πάρεις μαζί; Γιατί; Νομίζεις ότι αυτό θα σε παχύνει; Φυσικά και όχι, αφού θα πάρεις μαζί σου υγιεινά σνακ

που θα σε χορτάσουν, χωρίς να σε παχύνουν και να κάνουν την κοιλιά σου να φαίνεται φουσκωμένη.

Μπορεί να νομίζεις πως δεν αξίζει και τόσο να πάρεις κάτι να φας στη θάλασσα, όμως αν έχεις την τάση να κάθεσαι αρκετές ώρες στην παραλία, τότε όλο και κάτι πρέπει να φας. Και μην πεις ότι θα πιεις καφέ ή οτιδήποτε άλλο, αυτό δεν είναι φαΐ.

Pexels

Διατροφικά do’s και don’ts για όταν κάνει ζέστη! 

Τα καλύτερα σνακ για την παραλίαΦρέσκα φρούτα, όπως κεράσια, ροδάκινα, βερίκοκα κι ό,τι άλλο είναι της εποχήςΑνάλατοι ξηροί καρποίΑμύγδαλαΚριτσίνιαΜπάρες δημητριακών με βρώμη και φρούταΒραστά αυγάΝτοματίνιαΚομμένα και καθαρισμένα λαχανικά, όπως αγγούρι ή καρότοΚουλούρι Θεσσαλονίκης

Πρόσεχε να μην πάρεις μαζί σου κάτι που χρειάζεται ψυγείο, όπως γαλακτοκομικά, αλλά και ταπεράκια με φαγητά, όπως κοκκινιστό, γιατί το πιο πιθανό είναι να θες να κοιμηθείς μετά, όχι να κάνεις μπάνιο, άσε που δεν κάνει να μπεις και στη θάλασσα.

Μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά, κυρίως νερό, για να ενυδατώνεσαι!

Στη στήλη μας Συνταγές εδώ στο iPop.gr μπορείς να βρεις ένα σωρό ιδιαίτερες, εύκολες και απλές συνταγές για να δημιουργήσεις τα δικά σου υγιεινά σνακ που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

6+1 καλοκαιρινές τροφές για απώλεια βάρους!

Photo: Unsplash/ Sasha • Stories

Το άρθρο Τα σνακ για την παραλία που θα σε χορτάσουν χωρίς να σε παχύνουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα