Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/8/2019)

08:01 3/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/8/2020), μπορεί να έχετε χίλιες φορές δίκιο και να ζητάτε

εκείνα που σας αναλογούν. Μπορεί να εκνευρίζεστε με τη στάση ορισμένος ανθρώπων απέναντί σας, που μπαίνουν εμπόδιο στη δική σας εξέλιξη, κάτι που δεν έχετε κάνει εσείς στους άλλους. Όμως οι ημέρες που ακολουθούν, δεν είναι καλές για διαπραγματεύσεις πάσης φύσεως και εσείς επικοινωνιακά, θα διέπεστε από συναισθηματική παρόρμηση, τόσο στα επιχειρήματά σας, όσο και στις εκφράσεις σας. Επειδή δε θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε λεκτικά σήμερα, προσπαθήστε να μην αρχίσει η εβδομάδα σας με τσακωμούς.

Ταύρος

Σε μια εποχή που τα νέα οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που παίρνουμε εμπεριέχουν ως ένα βαθμό το ψεύδος και την υπερβολή, καλό θα ήταν να μην παίρνετε της μετρητοίς ή τόσο στα σοβαρά τα όσα ακούτε και κυρίως εκείνα που έχουν να κάνουν με τις βοήθειες ή τις προοπτικές των όσων σας ενδιαφέρουν. Γιατί μπορεί να ακούσετε πολλά ταξίματα τις ημέρες αυτές και πραγματικά να επενδύσετε σε κάτι άυλο ή  ανυπόστατο, από κάποιους που σκοπό έχουν να σας εκμεταλλευτούν. Οπότε από εδώ και στο εξής καλό θα ήταν για ένα χρονικό διάστημα να κρατάτε και μικρό καλάθι.

Δίδυμοι

Την υποστήριξη των ανθρώπων που ζούνε ή συνεργάζονται μαζί σας θα ζητήσετε τις ημέρες αυτές. Μόνο που θα το κάνετε με πολύ απαιτητικό τρόπο που αν σας βοηθήσουν τελικά, θα γίνει γιατί θα τους έχετε εξαναγκάσει με τη συμπεριφορά σας. Σίγουρα θέλετε το συντομότερο δυνατόν να δρομολογηθούν κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη, όμως οι άνθρωποι οι συνθήκες και οι καταστάσεις, δεν ευνοούν γρήγορα ξεκινήματα και παρορμητικές κινήσεις. Όλα θέλουν το χρόνο τους, όπως και οι άνθρωποι που σας υποστηρίζουν. Με το ζόρι δε θα επιτύχετε πολλά.

Καρκίνος

Καλό θα είναι να παραδεχτείτε, ότι τις ημέρες αυτές, γίνεστε πιο ευερέθιστοι με τους δικούς σας ανθρώπους, όταν πάνε να σας πουν κάτι. Όχι γιατί για ότι σας φταίει φταίνε εκείνοι τελικά αλλά γιατί βρίσκεστε σε μία κατάσταση αναμονής για ορισμένες εξελίξεις, επαγγελματικές οικονομικές, ή μπορεί τώρα να σκέφτεστε σοβαρά, να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, εάν καταπιέζεστε από το εργασιακό αντικείμενο που απασχολείστε.  Όπως λοιπόν οι δικοί σας άνθρωποι, σας δείχνουν κατανόηση έτσι κι εσείς αντίστοιχα πρέπει να τους ακούτε με μεγαλύτερη υπομονή.

Λέων

Πιθανόν να μη σας αρέσει η τακτικοί κάποιων ανθρώπων και οι ρυθμοί τους, όταν υποχρεώνεστε μαζί τους, να διαχειριστείτε μία κοινή κατάσταση ή σκοπό. Άλλες πάλι φορές, ίσως να αισθανθείτε σήμερα ότι σας καπελώνουν ή χάνετε ένα μέρος της εξουσίας που σας αναλογεί, κυρίως σε εργασιακό επίπεδο. Όχι δε σας αμφισβητούν αγαπητοί φίλοι. Αντίθετα εσείς έχετε την τάση να υπερβάλλετε στον τρόπο που απαιτείτε, να παίρνουν στα σοβαρά τις θέσεις και τις απόψεις σας. Σήμερα μάλιστα σε κάποιες στιγμές, δεν αποκλείεται να βγάζετε μεγάλες δόσεις εγωισμού και να το προσέξετε.

Παρθένος

Με περισσότερο πείσμα ενέργεια αλλά και ψυχική δύναμη είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε σε πολλά και σημαντικά επίπεδα τη ζωή σας το τελευταίο διάστημα και πολύ καλά κάνετε. Πριν όμως ζητήσετε τη βοήθεια κυρίως όσων σας ζουν, καλό θα ήταν να τους αναγνωρίσετε, ότι οι δυνατότητές τους είναι πιο πολύ περιορισμένες από όσο φαντάζεστε, στο να σας βοηθήσουν. Θέματα εργασιακά, ή οικονομικά, μην επιχειρήσετε να τα προωθήσετε τις ημέρες αυτές, που δημιουργούνται εντάσεις για ασήμαντες αιτίες. Κάντε το λίγο αργότερα που θα υπάρχουν καλύτερες προοπτικές.

Ζυγός

Με τονισμένη δυσθυμία από μέρους σας θα ξεκινήσει η εβδομάδα αυτή. Θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με πρόσωπα της οικογενείας σας ή το σπίτι που κατοικείτε και που το προηγούμενο διάστημα πιεστήκατε μάταια να βρείτε ισορροπίες. Αν και όσο περνάει ο καιρός σταδιακά θα διορθώνεται η κατάσταση, στην παρούσα φάση η ψυχολογία σας δε θα αντέξει άλλες πιέσεις, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε στους ανθρώπους σας και να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθήστε να απομακρύνεστε όταν τα πράγματα γίνονται έκρυθμα γύρω σας και μην τις προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/8/2020), με την τάση να γίνεστε περισσότερο εύθικτοι, τις ημέρες αυτές, θα παρεξηγείτε εύκολα αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και μάλιστα οι δικοί σας άλλοι, ή οι στενοί συνεργάτες σας. Αυτό θα προκύπτει από δύο λόγους. Ο ένας είναι γιατί για αρκετό χρονικό διάστημα, νιώθετε μια ανερμήνευτη σε κάποιες περιπτώσεις εσωτερική ένταση και ο άλλος γιατί έχετε εξαρχής την πρόθεση να αμφισβητείτε ότι σας λένε και μάλιστα με προκατάληψη, πριν καν να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Ναι αλλά οι διαπροσωπικές σχέσεις, βασίζονται στις απόψεις που ακούγονται και από τις δυο πλευρές.

Τοξότης

Σίγουρα σας έχουν καταπιέσει τόσα πολλά θέματα που αποζητάτε τρόπους για να ξεφύγετε από καταστάσεις που συννεφιάζουν την καθημερινότητά σας. Μία λοιπόν διαφυγή που θα ακολουθήσετε τις ημέρες αυτές, θα είναι να προβείτε σε άσκοπες καταναλωτικές αγορές και δαπάνες και με τον τρόπο αυτό να πετάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Να ξέρετε όμως ότι αυτό που θα προσπαθήσετε θα είναι να καλύψετε το συναισθηματικό σας κενό κι αυτό παροδικά και τίποτα περισσότερο. Αναζητήστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να μιλήσετε και να νιώσετε όμορφα.

Αιγόκερως

Με μια εσωτερική ένταση και λιγότερη υπομονή ή ανοχή απέναντι στους άλλους, θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Ορισμένα θέματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των χειρισμών κάποιων στενών σας συνεργατών, ή δικών σας ανθρώπων, έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν, γιατί μπορεί να αφορούν και τη δική σας εξέλιξη και ίσως συζητώντας μαζί τους σήμερα να γίνετε περισσότερο επικριτικοί απέναντί τους, πράγμα που διπλωματικά τουλάχιστον δε θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα πράγματα. Καταρχήν προσπαθήστε να τους εξηγήσετε τις διαφωνίες σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/8/2020), σε αμήχανη θέση θα σας φέρουν κάποιοι άνθρωποι δικοί σας, όταν θα απαιτήσουν από σας να τους δώσετε ορισμένες εξηγήσεις για κάποιες επιλογές σας, που μάλλον έγιναν επιπόλαια και χωρίς να τις πολυσκεφτείτε. Δεν αποκλείεται μετά από αυτό, που δικαίως να αισθάνονται ότι εκμεταλλευτήκατε ακόμα και την αγάπη τους, να πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας, όχι μόνο στους τρόπους που μερικές φορές σκέπτεστε και από αντίδραση πράττετε αλλά και τη στάση σας απέναντί τους για να μην τους χάσετε τελικά από κοντά σας, μιας και η παρουσία τους είναι σημαντική για τη ζωή σας.

Ιχθείς

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας ξεσηκώνουν και μάλλον θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα διαθέτετε, προκειμένου να περάσετε όμορφα. Λίγο αργότερα όμως από τις υποχρεώσεις που θα τρέξουν μάλλον θα πιεστείτε σε υπέρμετρο βαθμό. Γι αυτό καλό θα ήταν σήμερα, να μην ξεμυαλίζεστε με άσκοπες μετακινήσεις ή έξοδα που δεν έχετε τη δυνατότητα να ανοιχτείτε. Από την άλλη μεριά, ένας στόχος ή μια φιλοδοξία σας θα σας κάνει περισσότερο ανυπόμονους στο να δείτε να εξελίσσεται, που μπορεί αυτό να βγει  στη συμπεριφορά σας απέναντι στους κοντινούς σας ανθρώπους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα