Φυσικά προϊόντα για μία νεανική επιδερμίδα

20:50 2/8/2020 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν κάποια πανίσχυρα φυσικά προϊόντα τα οποία κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει ακόμα καλύτερη, σαν να έχεις κάνει «photoshop»! Αυτά αναζωογονούν το δέρμα σου και πρέπει να τα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Ποια είναι τα φυσικά προϊόντα για μία νεανική επιδερμίδα;

Φυσικά προϊόντα για μία νεανική επιδερμίδαTομάτα

Μια φυσική μάσκα φτιαγμένη από φέτες ντομάτας μπορεί να κάνει θαύματα για το κουρασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα σου.
Εφάρμοσε φέτες ντομάτας για 20 λεπτά μία φορά την εβδομάδα για να έχεις το ενυδατωμένο και νεανικό δέρμα σου

πίσω. Εάν έχεις φλεγμονή του δέρματος, τρίψε το χυμό ντομάτας στο πρόσωπό σου. Για να βελτιώσεις τον τόνο του δέρματος σου, δοκίμασε να δημιουργήσεις μια φυσική μάσκα χρησιμοποιώντας τον πολτό ντομάτας και το ελαιόλαδο.

Πατάτα

Η πατάτα είναι μια ισχυρή θεραπεία αν θέλεις να αποκτήσεις νεανικό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου και το βράδυ για τόνωση του δέρματος ενώ παράλληλα έχει απίστευτο αντιρυτιδικό αποτέλεσμα. Εφάρμοσε μια μάσκα πατάτας κάθε μέρα για 15 λεπτά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε ακατέργαστο πολτό πατάτας είτε χυμό. Για την ελαστικότητα του δέρματος δοκίμασε να προσθέσεις λίγο χυμό λεμονιού στη μάσκα πατάτας.

Λεμόνι

Το λεμόνι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη λεύκανση της επιδερμίδας και για να απαλλαγείς από τα σημάδια της ηλικίας και τα συμπτώματα της ακμής. Το λεμόνι κάνει τον τόνο του δέρματος ομαλό, και θα παρατηρήσεις μια πιο φωτεινή και ομοιόμορφη απόχρωση. Χρησιμοποίησε τον χυμό λεμονιού ως λοσιόν τόνωσης, τρίβοντας το στο πρόσωπό σου σε καθημερινή βάση.

FreepikAloe Vera

Χρησιμοποιήστε τον χυμό Aloe Vera ή τον πολτό από τα φύλλα της σε τακτική βάση και παρακολούθησε εκπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν στο δέρμα σου. Οι μάσκες aloe vera θα σoυ δώσουν λαμπερό δέρμα. Η aloe βοηθάει στο να μειωθούν οι σκοτεινές κηλίδες και οι ουλές της ακμής, ενώ αντιμετωπίζει ακόμη και μικρά εγκαύματα.
Χρησιμοποίησε χυμό aloe vera ως λοσιόν τόνωσης και εφάρμοσε την στο δέρμα σου κάθε μέρα. Εφάρμοσε τον πολτό ως μάσκα για 10 λεπτά μία φορά την εβδομάδα.

Αγγούρι

Μια μάσκα αγγουριού είναι ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για τη θεραπεία της ακμής. Το αγγούρι υποστηρίζει επίσης τη ζωτικότητα και τη νεανικότητα του δέρματος σου.
Κόψε το αγγούρι και εφάρμοσε τις στρογγυλές φέτες στο πρόσωπό σου για τουλάχιστον 15 λεπτά. Χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο αρκετές φορές την εβδομάδα.

Μέλι

Το μέλι είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα ενυδατικά προϊόντα δέρματος. Πλούσιο σε μέταλλα και άλλα οργανικά μικροστοιχεία, το μέλι αναζωογονεί και επιταχύνει τη διαδικασία της κυτταρικής αναγέννησης. Εάν το χρησιμοποιείς τακτικά, το μέλι μπορεί να αφαιρέσει ακόμη και βαθιές ρυτίδες. Θυμήσου ότι το μέλι δεν είναι επιλογή για εσένα αν έχεις αλλεργίες.

Εφάρμοσε μέλι στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού σου και ξέπλυνε με ζεστό νερό μετά από 20 λεπτά. Για να δημιουργήσεις μία μάσκα κατά της γήρανσης, χρησιμοποίησε το μέλι και την κανέλα σε ίσες αναλογίες.

Λάδι καρύδας

Το ακατέργαστο έλαιο καρύδας θρέφει, ενυδατώνει και σφίγγει το δέρμα. Αφαιρεί επίσης το απολεπισμένο δέρμα και το καθιστά μεταξένιο και απαλό. Αυτή η οργανική θεραπεία δείχνει ορατά αποτελέσματα σχεδόν αμέσως, δίνοντας στο δέρμα σου μια νέα και νεανική εμφάνιση.
Χρησιμοποίησε απαλά ένα λεπτό στρώμα ελαίου καρύδας στο πρόσωπό σου και αφαίρεσε το με έναν ιστό μετά από 5 λεπτά.

PixabayΕλαιόλαδο

Το ελαιόλαδο αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να κρατάει το δέρμα σου νεανικό και υγιές. Μια σταγόνα ελαιόλαδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία από φυσικά σπιτικά προϊόντα ομορφιάς. Έχει αντιρυτιδική δράση, ενυδατώνει και δίνει απαλή αίσθηση στο δέρμα σου. Το ελαιόλαδο δεν προκαλεί αλλεργίες.
Χρησιμοποίησε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο το πρωί και το βράδυ. Ένα λεπτό στρώμα ελαιολάδου μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από τα μάτια αντί της κρέμας για να απαλλαγείς από τις ρυτίδες των ματιών. Προσπάθησε να προσθέσεις μερικές σταγόνες ελαιόλαδου στην κανονική μάσκα προσώπου ή την κρέμα που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση.

Βιταμίνη E

Oι συνηθισμένες κάψουλες βιταμίνης Ε που μπορείς να αγοράσεις στο πλησιέστερο φαρμακείο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για μάσκες στο σπίτι σου. Βοηθά στη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, σφίγγει τα περιγράμματα του προσώπου και μειώνει τις ρυτίδες.

Μπορείς να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη Ε προσθέτοντας μια μικρή ποσόητα σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου. Προσπάθησε να την χρησιμοποιήσεις με την κρέμα προσώπου ή για να ενυδατώσεις τα χείλη σου.

Pexels/Ylanite KoppensΖάχαρη

Η ζάχαρη είναι ένα εξαιρετικό φυσικό μέσον καθαρισμού που το βρίσκεις παντού. Καθαρίζει απαλά και θρέφει το πρόσωπό σου. Η ζάχαρη αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καθιστώντας το δέρμα μαλακό, λείο και λαμπερό.

Βρέξε το πρόσωπό σου και τρίψτο με ζάχαρη μία φορά την εβδομάδα. Απόλαυσε το απαλό δέρμα σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τα superfoods που είναι σύμμαχοί σου για υγιή επιδερμίδα

Photo: Freepik

Το άρθρο Φυσικά προϊόντα για μία νεανική επιδερμίδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα