Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες

19:08 2/8/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόμαστε στην επόμενη σεζόν να παρακολουθήσουμε τις νέες συγκλονιστικές εξελίξεις, ήρθαν τα νέα ότι οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες! 

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες

Η σειρά αυτή που τόσοι και τόσοι τηλεθεατές λάτρεψαν έφτασε στο τέλος της περί τα μέσα Ιουλίου και μάλιστα “εκτοξεύοντας” τα νούμερα στο μεγάλο φινάλε.

Η νέα γενική διευθύντρια

του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου, στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα και τον Κώστα Μπουρούση μίλησε για την πώληση των Άγριων Μελισσών σε 11 χώρες και την απόφαση να αφαιρεθεί από τον προγραμματισμό του καναλιού τουρκική σειρά.

Πιο συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε τι πιστεύει για το αν οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δεν μπορούν να παράγουν τηλεοπτικές σειρές εφάμιλλες με αυτές που παρακολουθούμε στα αμερικανικά και βρετανικά δίκτυα, η ίδια απάντησε:

Οι ιδέες και τα σενάρια μας δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού, κι αυτό γιατί οι νεότερες γενιές των Ελλήνων σεναριογράφων έχουν όλα τα εφόδια να συναγωνιστούν τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. Υπάρχει ταλέντο που πρέπει να στηριχτεί. Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε σχετίζεται με τους χρόνους παρασκευής και υλοποίησης της παραγωγής. Η κρίση και οι πιέσεις της αγοράς έχουν επιβάλει χαμηλούς προϋπολογισμούς και συμπιεσμένους χρόνους προετοιμασίας και παραγωγής. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Χόλιγουντ στον τομέα αυτό, αλλά με σωστή στρατηγική και λελογισμένη επένδυση θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και να ανταγωνιστούμε κοντινές αγορές που έχουν καταφέρει να εξάγουν το προϊόν τους. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες μέχρι στιγμής. Υπάρχει τρόπος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Είναι αυτό το μεγαλύτερο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες;

Το άρθρο Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα