Η αγνώριστη Adele ευχαρίστησε δημόσια την Beyonce

17:08 2/8/2020 - Πηγή: iPop

Η Adele έχει γίνει πλέον αγνώριστη, όσο κι αν ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, καθώς γνωρίζαμε ότι είχε χάσει 45 κιλά με μία διατροφή που ακολουθούσε. Χθες 1/8/2020 η Adele ευχαρίστησε δημόσια την Beyonce σε μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Adele
ευχαρίστησε δημόσια την Beyonce

Το Σάββατο 1/8 το απόγευμα ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram ευχαριστώντας την Beyonce, την οποία αποκαλεί “βασίλισσα”. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία είναι κυριολεκτικά αγνώριστη, με μπούκλα μαλλί, έντονα φρύδια και σίγουρα πολύ πιο αδύνατη. Η ίδια γονάτισε μπροστά από μία τηλεόραση που παίζει ένα κλιπ από το άλμπουμ Bey’s Black Is King, το οποίο έκανε πρεμιέρα 31/7.

Η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας χαρακτηριστικά έγραψε:

Ευχαριστώ βασίλισσα που μας κάνεις πάντα να νιώθουμε τόσο αγαπητοί μέσα από την τέχνη σου

View this post on Instagram

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

A post shared by Adele (@adele) on Aug 1, 2020 at 11:09am PDT

Και τώρα που είδες την ανάρτηση θα παραδεχθείς ότι η Adele είναι απλά αγνώριστη. Η γνωστή τραγουδίστρια έχασε πάνω από 40 κιλά, κάνοντας τη δίαιτα Sirtfood και άλλαξε σημαντικά την εμφάνισή της. Και όμως το αδυνάτισμα της Adele δεν οφείλεται τόσο στη γυμναστική, όσο στη διατροφή που έκανε, η οποία ονομάζεται Sirtfood. Δες παρακάτω και μάθε όσα θες να ξέρεις για αυτού του τύπου τη διατροφή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η διατροφή της Adele που την έκανε να χάσει 45 κιλά!

Photo: billboard.com

Το άρθρο Η αγνώριστη Adele ευχαρίστησε δημόσια την Beyonce εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα