Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/06/2022)

08:30 24/6/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/06/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/06/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/06/2022),

η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στον Ταύρο και στον 2ο σας οίκο και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ωστόσο προς το απόγευμα μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα και να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στον Ταύρο και στον 2ο σας οίκο και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ωστόσο προς το απόγευμα μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα και να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και στον 12ο σας οίκο και ίσως σας ενοχλήσουν θέματα οικονομικά που αφορούν την εργασία σας αλλά και κάποια θέματα με άτομα από το χώρο της καθημερινότητάς σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 11ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε και να συναντηθείτε με φίλους ή να έχετε ξαφνικές προσκλήσεις ωστόσο κάποιοι ίσως να χρειαστούν την βοήθεια σας ή να πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστάνε.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και στον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα αλλά και ξαφνικές ανατροπές σε συνεργασίες που μπορεί να σας εκνευρίσουν ωστόσο ίσως να σας βγουν σε καλό και να καταφέρετε να προωθήσετε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά να βρείτε και πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να τις προωθήσετε στο διαδίκτυο που θα βοηθήσουν ίσως να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και στον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας σήμερα και ίσως κάποια ξαφνική οφειλή να σας εκνευρίσει και να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια ωστόσο ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από φίλο ή συνεργάτη.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/06/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα  και τις συνεργασίες σας αλλά κάποιες διαφωνίες μπορεί να σας εκνευρίσουν και να μην έχετε αποτελέσματα ωστόσο ίσως να έχετε την υποστήριξη ενός ατόμου με κύρος μέσα στην εργασία σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα και στον 6ο σας οίκο και παρόλο που θα θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα εργασίας και καθημερινότητας κάποιες ανατροπές δεν θα σας αφήσουν να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποια νομική βοήθεια που θα σας υποστηρίξει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο και στον 5ο σας θετική προς το ζώδιό σας μπορεί να σας ωθήσει να έχετε πρωτότυπες καλλιτεχνικές ιδέες αλλά να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και να έχετε κάποια ευκαιρία να προβληθούν κοινωνικά ενώ κάποια πρόταση για συνεργασία ίσως να σας βοηθήσει σε οικονομικά θέματα που σας πιέζουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 4ο σας οίκο και θα υπάρξουν θέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας εκνευρίσουν και θα επηρεάσουν και την επαγγελματική σας κατάσταση ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Ταύρο και στον 3ο σας οίκο θα σας ευνοήσει σήμερα από τη θέση που θα βρίσκεται κι ίσως έχετε κάποια ξαφνική πρόταση σήμερα για κάποια συνεργασία από το διαδίκτυο ή κάποια πρωτότυπη ιδέα  που θα σας ευνοήσει αρκετά ενώ ίσως να καταφέρετε να έχετε κάποια έσοδα από κάποια εργασία ή συνεργασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/06/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα