Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/1/2020)

09:13 22/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/1/2020):Κριός

Μπαίνεις στο «τριπάκι»της ανανέωσης μιας σχέσης, μόνο που θα γίνει με γνώμονα την ευθύνη και την σοβαρότητα.

Παρ’ όλα αυτά οι εξελίξεις βαδίζουν υπέρ σου. Η απότομη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου από την δουλειά, φαίνεται να σε βγάζει από τα ρούχα σου. Μην δώσεις συνέχεια. Οικονομικά υπάρχει ένα περίεργο «ξέσπασμα».

Ταύρος

 Δεν σηκώνεις «μύγα»στο σπαθί σου αυτό το διάστημα. Ίσως βέβαια, να πάρεις μια σχετική ικανοποίηση, από την στιγμή που συνειδητοποιείς πως «εισακούγεσαι», αλλά μην το παρακάνεις. Φιλικά πρόσωπα θα είναι κοντά σου σε επαγγελματικές επιλογές και προσδιορισμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να συνεργαστείς στενά. Οικονομικά, προστάτεψε την τσέπη σου από λάθος χειρισμούς.

Δίδυμοι

Μην πτοείσαι με την αλλαγή της κατάστασης. Αν μείνεις ψύχραιμος-η και χειριστείς ήπια την κατάσταση, θα ανταμειφτείς πολύ άμεσα. Θέλει τρόπο, όχι κόπο. Η βιασύνη και η ταχύτητα  μπορεί να προκαλέσει ατύχημα ή τσακωμό. Δώσε τόπο στην οργή και άνοιξε τον δρόμο προς την ηρεμία και την οργάνωση. Οικονομικές απώλειες.

Καρκίνος

Είσαι αρκετά εκνευρισμένος-η και γίνεσαι λίγο απλησίαστος-η ή τουλάχιστον η συμπεριφορά σου αυτή, θα λειτουργεί «απωθητικά». Να είσαι πιο διαλλακτικός. Σε άμεση προτεραιότητα μπαίνουν τα επαγγελματικά σου. Είσαι αποφασισμένος-η να ξεπεράσεις τον εαυτό σου στη δουλειά, για την προκοπή σου. Οικονομικά ανοίγονται δρόμοι.

Λέων

Με την εντιμότητα θα κερδίσεις έδαφος. Με την «μπαγαποντιά»θα χάσεις τα πάντα. Ρισκάρισε κι αποφάσισε και τι θέλεις να έχεις.Τα γεγονότα έχουν γρήγορο και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Με τους κατάλληλους ελιγμούς θα μπορέσεις να γυρίσεις τα πάντα υπέρ σου. Οικονομική δράση και αποπληρωμή υποχρεώσεων.

Παρθένος

Λεκτικές αντιπαραθέσεις και ίσως υβριστικές ατάκες, δεν προσθέτουν γοητεία. Βέβαια έχεις κι εσύ τα δίκια σου, αφού οι πρωτοβουλίες είναι των άλλων. Μη δώσεις συνέχεια. Τα μάτια σου δεκατέσσερα σε προτάσεις και υποσχέσεις. Το τοπίο είναι ακόμα θολό. Οι επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σε μπλέξουν. Έξοδα για τροχοφόρο, παιδί ή κατοικίδιο.

Ζυγός

Πολύ μεγάλη κινητικότητα, αλλά αυτό που θα κερδίσει τα πρωτεία, είναι το πρόσωπο που με σοβαρότητα και εμπιστοσύνη, θα σταθεί δίπλα σου για αρκετό καιρό. Γίνεσαι αρκετά επιθετικός-η και απαιτητικός-η, κι αυτό θα προκαλέσει δυσάρεστες εντυπώσεις. Δεν αποκλείονται μάλιστα και φασαρίες. Οικονομικά σε περιμένει καλοτυχία.

Σκορπιός

Θα γίνεις “κομματάκι” απαιτητικός-η και αυτό είναι αποτέλεσμα των περασμένων καθυστερήσεων. Πρόσεξε όμως με την φόρα που θα πάρεις, να μην «θρηνήσουμε θύματα». Ύστερα από την «μπόρα»η γαλήνη και η δυνατή προοπτική μιας καλής εξέλιξης. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και θα αποζημιωθείς. Οικονομικά είσαι δύσκολα, όχι για πολύ.

Τοξότης

Συναισθηματικά νιώθεις μια μικρή απογοήτευση, αλλά αυτό είναι η αφορμή να ελιχθείς δυναμικά και να διεκδικήσεις ότι σου ανήκει ή ότι επιθυμείς πάρα πολύ. «Ανασκουμπώσου»ξανά, γιατί οι ταχύτητες είναι απίστευτα γρήγορες και θα πρέπει να προλάβεις τα πάντα. Στα οικονομικά επικρατεί μια ανασφάλεια, η οποία όμως δεν έχει ισχύ.

Αιγόκερως

Η σοβαρή σου φύση και κρίση, απαιτεί μια σχέση με σωστή υποδομή. Αυτό είναι το δικό σου ζητούμενο από μια γνωριμία ή τον δεσμό σου. Καλή εξέλιξη. Απόφυγε τις φωνές και την κακία, όταν απευθύνεσαι σε άτομα που δουλεύεις μαζί. Δεν συμφέρει με τίποτα να δώσεις κακές εντυπώσεις. Στα οικονομικά σου μπαίνουν νέα «σταθμά».

Υδροχόος

Μετά από ένα διάστημα ασάφειας, ευελπιστείς να μπουν τα πράγματα σε κάποια ροή. Σίγουρα θα υπάρχει κινητικότητα, αλλά ίσως να μην είναι τόσο αρεστά τα αποτελέσματα. Ανοίγονται νέες προοπτικές, που ναι μεν θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως θα σου δώσουν και ιδιαίτερη ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου παίζει μια σοβαρή σύγκρουση.

Ιχθείς

Η αίσθηση που λαμβάνεις τώρα, είναι μάλλον ανησυχία και λειτουργείς σαν να περιμένεις κατά κάποιο τρόπο, να γίνει κάτι περίεργο. Κρυφοί εχθροί, μυστικές σχέσεις, παρασκήνιο. Κάποια ξεκινήματα θα γίνουν με φασαρία ή διαφωνίες. Μην δώσεις συνέχεια-όσο μπορείς-για να κερδίσεις την εύνοια των προϊσταμένων σου. Οικονομικά θα ωφεληθείς.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα