Ανακοίνωση Ράδιο Αρβύλα: Τέλος η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

17:39 21/1/2020 - Πηγή: iPop

Mια ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα το απόγευμα της Τρίτης ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ. Πλέον είναι επίσημο: Αποχωρούν οι Ράδιο Αρβύλα απ’ το κανάλι του Φαλήρου.

Έπειτα απ’ τις αναβολές για το ξεκίνημα της εκπομπής, οι οποίες είχαν προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων απ’ την πλευρά των τηλεθεατών, η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι Ράδιο Αρβύλα αποχωρούν απ’ τον ΣΚΑΪ και το ανακοίνωσαν με μια ανάρτησή τους

στο Facebook, στην οποία άφησαν αιχμές για τη συνεργασία τους με τον σταθμό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, «τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση».

Δες εδώ πώς είχαν ρίξει αυλαία πέρυσι οι Ράδιο Αρβύλα.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως τα όσα γράφτηκαν σε ένα μέρος του Τύπου σχετικά με τους λόγους που δεν είχαν ξεκινήσει οι εκπομπές δεν έχουν καμία βάση, καθώς κανένας «δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ».

Οι Ράδιο Αρβύλα δεν αναφέρουν κάτι άλλο σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον επομένως προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν είναι σε συζητήσεις με κάποιον άλλο σταθμό και πότε θα ξαναδούμε την εκπομπή στην τηλεόραση.

Η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα:

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: Πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».

Καλησπέρα σε όλους. Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές…

Gepostet von Radio Arvila am Dienstag, 21. Januar 2020

Θυμήσου πώς είχα ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης:

Μετά από 21 χρόνια, τέλος ο Κανάκης απ’ τον Ant1 | Όσα αποκάλυψε

Το άρθρο Ανακοίνωση Ράδιο Αρβύλα: Τέλος η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα