Το Internet γέμισε με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

18:32 21/1/2020 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες ημέρες, μια αλλαγή έκανε πολύ πιο εύκολες τις αγορές στο Google! To Google Shopping συνεχώς βελτιώνεται και πλέον το Internet γέμισε με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Στο Google πλέον θα βλέπεις ρούχα, παπούτσια κι άλλα είδη ένδυσης απ΄όλη το web σε ένα μέρος, στο search της κινητής συσκευής σου, επομένως μπορείς με ένα κλικ να δεις προϊόντα από διαφορετικά eshops και brands!

H συγκεκριμένη βελτίωση στις

αγορές στο Google στοχεύει στην καλύτερη διευκόλυνση των χρηστών όταν κάνουν τις online αγορές τους και μπορούν με μια ματιά να δουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και να κατηγοριοποιήσουν και να τα συγκρίνουν μεταξύ τους ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μόλις μπεις στo Google για να κάνεις τις online αγορές σου, μπορείς να φιλτράρεις τα προϊόντα που βλέπεις ανά στιλ, ανά eshop, ανά μέγεθος, αλλά και να δεις πολλαπλές εικόνες του ρούχου ή παπουτσιού που θέλεις να αγοράσεις.

Shop the look

Μια ακόμα πολύ χρήσιμη δυνατότητα είναι ότι μπορείς να δεις εικόνες με ολοκληρωμένα looks, και στη συνέχεια να επιλέξεις τα μεμονωμένα προϊόντα που απαρτίζουν το συγκεκριμένο look!

Πώς λειτουργεί το Shop the look στις αγορές στο Google;

Καθώς σκρολάρεις και βλέπεις τη φωτογραφία μιας κοπέλας με ένα ωραίο t-shirt κι ένα τζιν, μπορείς αμέσως από κάτω να δεις από ποιο μαγαζί είναι τα συγκεκριμένα κομμάτια, σε τι άλλα χρώματα και μεγέθη είναι διαθέσιμα και να τα αγοράσεις απευθείας!

Επίσης, μέσω του Google Lens -της εφαρμογής της Google που “φωτογραφίζει” αντικείμενα και σου βγάζει σχετικά αποτελέσματα- μπορείς να βρεις εύκολα από πού μπορείς να αγοράσεις το κομμάτι που είδες να φοράει κάποιος ή είδες σε μια φωτογραφία στο web!

To Google Lens ουσιαστικά προσπαθεί να εντοπίσει το αντικείμενο και να εμφανίσει σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης και πληροφορίες.

Δες ακόμα:

Έρχεται το τέλος των cookies;

Photo: Pexels

Το άρθρο Το Internet γέμισε με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα