Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2022)

08:31 22/11/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/11/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα οικονομικά  που ίσως σας ταλαιπωρήσουν αλλά και σε οικονομικά με φίλους. Ωστόσο προς το βράδυ ίσως να βρείτε λύσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ώστε να αποφύγετε εντάσεις στην εργασία σας αλλά και ξαφνικές διακοπές συνεργασίας. Προς το βράδυ ίσως με κάποια ουσιαστική επικοινωνία να ξεπεράσετε κάποιοι τα προβλήματά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις στο χώρο εργασίας σας και πισώπλατες κινήσεις. Ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από κάποιο συνεργάτη σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες οικονομικές και κάποιους περιορισμούς στη δημιουργικότητα σας ωστόσο θα τα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 4ο σας οίκο και προβλήματα με το σπίτι ή την οικογένεια θα είναι έντονα αλλά μπορεί να σας δυσκολέψουν και τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε εντάσεις ενώ προς το βράδυ κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και ισορροπίες.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να ακούσετε κάποια νέα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον και την καθημερινότητα σας που θα σας ταράξουν και θα σας εκνευρίσουν αρκετά αλλά θα το διαχειριστείτε ωστόσο προς το βράδυ θα έχετε θετικές εξελίξεις κάποιοι από εσάς σε μια επικοινωνία ή συνεργασία.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 2ο σας οίκο και πολλοί ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα οικονομικά αλλά και οφειλές που θα σας στερήσουν την ενασχόλησή σας με τη δημιουργικότητά σας αλλά και την χαρά σας ωστόσο προς το βράδυ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε κάποια έσοδα και να βρείτε λύσεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα πρέπει να προσέξετε  σε θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και επαγγελματικά θέματα που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σας. Ωστόσο προς το βράδυ κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με συνεργάτες και να βρείτε ισορροπίες.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 12ο σας οίκο και πολλοί ίσως να θέλετε να απομονωθείτε από το περιβάλλον σας αλλά κάποιοι από εσάς θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες με φίλους και κάποια οικονομικά θέματα αλλά και θέματα με αδέλφια και μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο και θα δυσκολευτείτε σε θέματα επαγγελματικά αλλά και  τις συνεργασίες σας. Αποφύγετε εντάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα ενώ κάποιοι προς το βράδυ ίσως να έχετε βοήθεια από κάποιο άτομο της οικογένειάς σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε νομικά και θέματα οικονομικά ή οφειλών ωστόσο μπορεί να αγχωθείτε αρκετά .Ωστόσο κάποιοι προς το βράδυ να βρείτε λύσεις μέσα από κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή θα καταφέρετε κάποιους στόχους σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/11/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα