Πώς θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Βασίλισσα Ελισάβετ;

20:00 21/11/2022 - Πηγή: iPop

H Jennifer Bond, η δημοσιογράφος που εργάστηκε για 14 χρόνια ως η βασική ανταποκρίτρια του BBC για βασιλικά θέματα, εξηγεί πώς θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως αναλύει η δημοσιογράφος, τα πρώτα Χριστούγεννα μετά την απώλεια της Βασίλισσας αναμένεται

να είναι λιγότερο «επίσημα» απ’ το συνηθισμένο και δεν θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί την ομιλία του Καρόλου.

Η βασιλική οικογένεια θα εξακολουθήσει να μαζεύεται στην οικία του Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ της Αγγλίας για να γιορτάσει τις γιορτές, όμως, δεν θα υπάρχει φέτος η ίδια επισημότητα με τις προηγούμενες χρονιές.

Μάλιστα, ο Βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να «σπάσει» την παράδοση της οικογένειας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια συγκεντρωνόταν για να παρακολουθήσει την τηλεοπτική ομιλία του Μονάρχη, η οποία προβάλλεται το απόγευμα.

ROYAL COLLECTION TRUST/HER MAJESTY QUEEN ELIZABETH II 2020

Η δημοσιογράφος εκτιμά, πάντως, πως ο Κάρολος θα ακολουθήσει την τακτική της μητέρας του και θα μαγνητοσκοπήσει από νωρίτερα την ομιλία του. «Είμαι σίγουρη ότι θα μαγνητοσκοπήσει την ομιλία λίγες μέρες πριν και είναι βέβαιο ότι θα αναφερθεί και στην απώλειά της».

Η Daily Mail αναφέρει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν μια λειτουργία στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής στο κτήμα του Σάντρινγκχαμ, πριν επιστρέψουν στο σπίτι για το χριστουγεννιάτικο γεύμα τους.

Σημειώνεται πως έχει ήδη γίνει γνωστό πως ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καλέσει τους Meghan και Harry τα Χριστούγεννα στη Βρετανία, όμως, πηγές εκτιμούν πως είναι απίθανο να δώσουν το παρών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Βασίλισσα Ελισάβετ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα