Ο Elton John έδωσε την τελευταία του συναυλία στις ΗΠΑ- Harry και Meghan τον αποχαιρετούν σ’ ένα συγκινητικό video

18:44 21/11/2022 - Πηγή: iPop

Τελευταία συναυλία του Elton John στις ΗΠΑ, 47 χρόνια μετά την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή του Λος Άντζελες. Ο θρύλος της μουσικής αποχαιρετά το κοινό του με μια μοναδική συναυλία στο Dodgers Stadium και διάφοροι stars του αποτίουν φόρο τιμής. Ανάμεσά τους και το ζεύγος των Sussexes!

Ο Elton John

επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για την τελευταία του συναυλία στη Βόρεια Αμερική, καθώς, όπως είπε, θέλει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. Βέβαια, τους επόμενους μήνες θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε άλλα μέρη του κόσμου, στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Στο video που φτιάχτηκε προς τιμήν του, βλέπουμε τον Harry και τη Meghan να μοιράζονται μερικά λόγια αφιερωμένα στον star, ενόψει της συναυλίας του στο Dodgers Stadium.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους φαίνονται στα γραφεία του Archewell, να ευχαριστούν τον Elton John για την ποσφορά του.

Ο Πρίγκιπας Harry τον ευχαρίστησε μάλιστα και για τη φιλία με τη μητέρα του, αλλά με τον ίδιο προσωπικό και την οικογένειά του.

«Θέλαμε απλώς να πούμε συγχαρητήρια! Είμαστε τόσο περήφανοι για εσένα και τόσο ευγνώμονες που μπορέσαμε να σε δούμε και στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία σου», λέει το ζευγάρι στο video, ενώ αμέσως μετά τον λόγο παίρνει ο Harry λέγοντας:

«Σε ευχαριστώ που διασκεδάζεις όλο τον κόσμο επί τόσες πολλές δεκαετίες. Σε ευχαριστώ που ήσουν ο φίλος που ήσουν με τη μαμά μου. Σε ευχαριστούμε που είσαι φίλος μας, σε ευχαριστούμε που είσαι φίλοι με τα παιδιά μας και σε ευχαριστούμε που διασκεδάζεις τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αν και επίσημα συνταξιοδοτείσαι, αυτή δεν θα είναι η τελευταία σου συναυλία και το ξέρουμε. Σε αγαπάμε και συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα σου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Elton John έδωσε την τελευταία του συναυλία στις ΗΠΑ- Harry και Meghan τον αποχαιρετούν σ’ ένα συγκινητικό video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Elton John, ΗΠΑ- Harry, Meghan,Elton John, ipa- Harry, Meghan