Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/10/2020)

10:46 18/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/10/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο

Σκορπιό οπότε θέματα που σας απασχόλησαν οικονομικά  και επαγγελματικά την προηγούμενη ημέρα θα συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα με τη διαφορά ότι το τρίγωνο με την Αφροδίτη αλλά και το εξάγωνο με τον Δία  θα σας δώσει τη δυνατότητα να τα διευθετήσετε πιο εύκολα και το βράδυ να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά..προσέχετε μόνο να μην υπερεκτιμήσετε τις καταστάσεις…

Ταύρος

Οι Ταύροι θα ασχοληθείτε με τις συνεργασίες σας σήμερα αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά αλλά και νομικές υποθέσεις..Προσέχετε μόνον να μην έχετε απατηλούς στόχους..

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας σήμερα αλλά μπορεί να συναντήσετε και να περάσετε όμορφα με άτομα της οικογένειάς σας κι ίσως να πάρετε τη συμβουλή τους για θέματα που σας απασχολούν..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να ασχοληθείτε σήμερα με τη δημιουργικότητά σας και τα χόμπυ σας και μπορείτε αν θέλετε να οργανώσετε μια εκδρομή και να επικοινωνήσετε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος κι ίσως έτσι ξεχάσετε λίγο θέματα επαγγελματικά που σας απασχολούν..

Λέων

Οι Λέοντες με τη Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα περισσότερα από την εργασία σας και να νιώσετε ότι θα μπορέσετε να τα καταφέρετε σε θέματα σπιτιού που σας απασχολούν..Αν σας δώσουν κάποιοι υποσχέσεις πάντως μην τους πολυπιστέψετε..

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορεί σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό στον 3ο σας οίκο μπορεί να έχετε επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον και να έρθετε σε επικοινωνία με φίλους κάνοντας μια μικρή εξόρμιση και να ξεχάσετε έτσι θέματα οικονομικά που σας απασχολούν..

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό σήμερα στον 2ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και οφειλές αλλά σίγουρα μπορεί να σας προκύψουν κάποιες ιδέες σήμερα για το πώς θα μπορούσατε να διευθετήσετε τη καθημερινότητά σας..προσέχετε μόνον τις ουτοπίες..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/10/2020), η Σελήνη θα συνεχίσει και σήμερα να σας επηρεάζει αφού θα βρίσκεται στο ζώδιό σας να σας ωθεί να ασχοληθείτε τους φίλους σας και το κοντινό σας περιβάλλον..Μπορεί να προκύψει κάποια παρέα σήμερα που θα το ρίξετε έξω ή μπορεί να πάτε μια εκδρομή στη θάλασσα..

Τοξότης

Οι Τοξότες με τη Σελήνη να βρίσκεται στο 12ο σας οίκο μπορεί να σκέπτεστε μέσα σας κάποιους στόχους οικονομικούς και κάνετε όνειρα που θα μπορούσαν να σας βγάλουν από αδιέξοδα…Προσέχετε τις ουτοπίες και μην εμπιστευτείτε φίλους στα επαγγελματικά..

Αιγόκερως

Σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα σας απασχολήσουν κάποιοι  οικονομικοί στόχοι που μπορεί να έχετε  και να έχετε κάποιες συζητήσεις σχετικά με αυτούς με κάποια νομικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει..Προσέχετε όμως τις πλάνες υποσχέσεις..

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/10/2020), η Σελήνη στο Σκορπιό και στο 10ο σας οίκο μπορεί να φέρει κάποια ένταση και δυσκολία με τα επαγγελματικά σας αλλά σήμερα θα έχετε ψυχολογική υποστήριξη από τους φίλους σας αλλά και κάποια οικονομική βοήθεια στο να περάσετε όμορφα..

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί λίγο η διάθεσή σας να είναι λίγο πεσμένη  σε σχέση με ταξίδια ή για νομικά θέματα και οφειλές αλλά θα μπορέσετε σήμερα να πάρετε υποστήριξη από φίλους και από συνεργάτες που θα βοηθήσουν σε οικονομικά θέματα..Προσέχετε μόνο κάποιες απατηλές προσμονές…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα